Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Hagi! S-a întors din America și a cunoscut succesul în România

Kira este fiica celebrului Gheorghe Hagi. Tânăra a studiat în afara României, dar de o bună perioadă a revenit în țară unde a cunoscut succesul, chiar pe scena Teatrului Notarra din București. 

Kira Hagi a plecat din România în urmă cu ani de zile. A vrut să studieze în America, chiar să trăiască visul american. Ajunsă acolo, tânăra și-a dat seama că duce dorul familiei, că niciodată nu își va putea întemeia propria familie, clădi o carieră departe de cei dragi, de părinții ei, de fratele Ianis.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și, desigur, industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America', a spus ea la Antena 3.

„Odată ce am ajuns acolo am realizat că nu îmi doresc să trăiesc visul american, ci visul meu. Și am realizat că nu pot sta departe de țara mea, de familia mea, de cultura mea. Dorul este un cuvânt intraductibil pe care l-am simțit acolo, în America', a completat ea.

Și-a terminat studiile la Academia de Teatru și Film din Los Angeles, iar acum e actriță cu acte în regulă. Kira, fiica lui Gică Hagi, poate fi văzută pe scenă. Ea și fiul cântăreței Nicola joacă la Teatrul Nottara în spectacolul Martha și George', în regia lui Filip Ristovski.

Kira Hagi are acum 25 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro