Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu: „Are deja un loc asigurat”

Dan Diaconescu, „părintele OTV' este un tată mândru până la cer și înapoi. Fiica sa, în vârstă de 16 ani, este elevă la un liceu de prestigiu din București, iar performanțele sale îi vor asigura un loc sigur la facultate.

Dan Diaconescu are cu ce să se mândrească. Este extrem de implicat în educația fiicei sale, Dona Diaconescu. Adolescenta este olimpică pe țară la biologie și ori de câte ori are competiții prin țară merge însoțită de tatăl său.

„Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București', a declarat o sursă din apropierea familiei lui Dan Diaconescu pentru EGO.

Mai mult decât atât, în trecut mai mulți olimpici premiați la nivel național și internațional au intrat la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila', din București fără a mai trece prin examen de admitere. Dona își dorește să devină medic, însă se pare că este atrasă și de cercetare în acest domeniu.

„Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani, este și frumoasă și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină', a mai dezvăluit aceeași sursă.

În prezent, se pare că fiica „părintelui OTV' lucrează part-time la un post de televiziune și realizează diverse materiale despre podcasturi.

De 1 iunie, pe unul dintre conturile de socializare ale lui Dan Diaconescu a apărut o poză cu fiica sa și un mesaj pentru copiii din România.

„La Mulți Ani Tuturor Copiilor României❗❤ 👉 Fie să aibă PĂRINȚI care să dăruiască COPIILOR LOR o viață demnă într-o ROMÂNIE curată și frumoasă, precum se nasc EI❗❤', a fost mesajul din dreptul imaginii cu frumoasa adolescentă.

Cât despre Dan Diaconescu, acesta așteaptă cu nerăbdare să afle decizia instanței de a i se reduce interdicția de a activa în mass-media. Dacă avocații reușesc să înduplece judecătorii, acesta ar putea să-și reia activitatea pe micile ecrane începând din decembrie 2022, relatează sursa citată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete