Cum arată și cu ce se ocupă acum Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent”. A fost preferatul Andrei

A urcat pentru prima oară pe scenă în 2011 și de la primele note a cucerit publicul. Este vorba despre Valentin Dinu, cunoscut drept spălătorul de mașini de la „Românii au talent'. De atunci, acesta a trecut printr-o transformare majoră. Iată cu ce se ocupă. 

valentin dinu romanii au talentSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Valentin Dinu a urcat pe scena concursului de talente de la Pro TV în anul 2011. A cântat la audiții melodia „Cât de frumoasă' și i-a impresionat pe jurați, în special pe Andra, pe cei din public și pe telespectatori. Din păcate, el nu a câștigat primul sezon, Adrian Țuțu a primit cele mai multe voturi și a ieșit învingător.

Cu toate acestea, viața profesională a lui Valentin Dinu s-a schimbat radical după participarea la „Românii au talent'. El s-a dedicat muzicii, a mai avut unele colaborări de-a lungul anilor, însă nu a apărut așa de des pe sticlă. A devenit artist, a cântat la multe evenimente private, la nunți, la botezuri.

Acesta a ajuns chiar sub umbrela Media ProMusic, unde a lansat melodia Sunt ok' în 2012, un duet cu Whats Up, care a adunat aproape 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube. Însă următorul hit care avea să-l scoată în față avea să vină la câțiva ani după. Mai exact, în primăvara anului 2014, Valentin Dinu și Anya au adunau peste 1,8 de vizualizări cu melodia Într-o zi', scrie redactia.ro.

Ei bine,  în 2021, acesta a bifat un adevărat succes. Valentin Dinu a lansat o melodie alături de celebra Theo Rose. Piesă a intrat direct în trending, a ocupat locul doi, având milioane de vizualizări. Cei doi artiști apar împreună în clip, ea poartă ținute elegante, la fel și el. E îmbrăcat într-un costum negru, cu o cămașă neagră. Valentin a scos anul aceste numeroase piese, iar recent a lansat melodia „Oana'.

Pe plan personal, Valentin Dinu a fost căsătorit și are un copil, o fetiță superbă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete