Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Moculescu. Fosta soție a lui Horia Moculescu are 53 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Moculescu. Fosta soție a lui Horia Moculescu are 53 de ani

Mariana Moculescu are 53 de ani și a revenit în România acum câteva luni. A locuit o perioadă în străinătate, însă acum s-a stabilit în România și are planuri mari pe plan profesional. 

Mariana Moculescu e fosta soție a lui Horia Moculescu. În urmă cu ani de zile, aceasta a locuit o perioadă în Germania, ulterior s-a mutat în Italia, acolo a trăit o poveste de iubire care s-a sfârșit. De câteva luni, ea a revenit în țara natală.

Intenționa să își deschidă în București un studio de videochat, însă a abandonat această idee. Acum este agent imobiliar și pe viitor vrea să devină antreprenoare, să dețină propria afacere.

„Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea.', a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro. 

Mariana Moculescu locuiește în București, într-o zonă distinsă a Capitalei, mai precis zona Calea Victoriei. Vedeta stă în chirie într-un apartament cu o priveliște superbă. Ea a declarat că se simte mai fericită ca niciodată acum fiindcă este în România și locuiește în orașul ei de suflet, București.

Cu fostul soț, Horia Moculescu, și cu fiica Nidia este în relații bune.

„Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară. 

Acum de când am venit locuiesc în zona Calea Victoriei. Bineînțeles cu chirie. Într-un apartament, cu toate că s-a scris că locuiesc într-o garsonieră. Nu ar fi o problemă că s-a scris asta, dar locuiesc într-un apartament.', a mai povestit Mariana Moculescu pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete