Cum arată și ce pasiuni are fiica Antoniei. Maya are aproape 11 ani și locuiește în Italia

Pe lângă Dominic și Akim, băieții pe care îi are cu Alex Velea, Antonia mai are o fiică, pe Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Micuța locuiește chiar de la naștere în Italia, alături de tatăl ei și de bunicii paterni. Curând va împlini 11 ani. Iată ce pasiuni are, dar și cum se înțelege cu mama ei. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

În anul 2011, Antonia a devenit soția lui Vincenzo Castellano. S-au căsătorit din iubire, însă flacăra pasiunii dintre ei s-a stins, rapid s-au și separat, chiar dacă au o fiică împreună. Abia în 2020 a fost pronunțat divorțul. Referitor la custodia fiicei lor, cântăreața a făcut acum declarații pentru viva.ro. „Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale', a spus ea.

Referitor la fiica ei care va împlini 11 ani pe 28 august, Antonia a dezvăluit că aceasta are multe pasiuni, merge și la concursuri. Micuța nu vorbește însă românește, comunică în italiană foarte bine și în engleză.

„Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză', a declarat artista pentru viva.ro.

Antonia, Alex Velea, Maya, Dominic și Akim

Antonia, Alex Velea, Maya, Dominic și Akim

Cântăreața a mai adăugat că îi este foarte greu să fie mamă la distanță, ea, în România, fiica, în Italia. „Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul.

Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie', a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete