Cum arată și ce pasiuni are băiatul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. David calcă pe urmele tatălui său

Diana Munteanu e prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena 1, iar dincolo de carieră e mama full time. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, vedeta a făcut dezvăluiri despre fiul ei și al lui Claudiu Niculescu.

David are 13 ani. „Este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă', a explicat Diana Munteanu.

Întrebată dacă este pregătită pentru momentul când David i-o va prezenta pe iubita lui, vedeta a spus: „Fiul meu este încă un copil, care îşi vede de şcoală şi de fotbal. Are doar 13 ani'.

baiat-diana-munteanu-david-niculescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Diana și Claudiu Niculescu au divorțat

David este rodul iubirii dintre Diana Munteanu și Claudiu Niculescu. Cei doi au divorțat în 2014, după șapte ani de căsnicie. Copilul locuiește cu ea, iar cu tatăl se vede cât poate de des.

„Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activităţi. Mergem la mall, la film, la locul de joacă', spunea el în 2015 pentru click.ro.

„David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: Hai mai bine să îl duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să își dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă', declara prezentatoarea despre băiatul ei la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete