Cum arătă o zi obișnuită din viața lui Dan Negru? Prezentatorul a făcut dezvăluiri despre soția lui: „Nu are treabă cu lumea asta”

Cum arătă o zi obișnuită din viața lui Dan Negru? Prezentatorul a făcut dezvăluiri despre soția lui: „Nu are treabă cu lumea asta”

Când spunem Dan Negru, parcă nu mai avem nevoie de nicio prezentare. Este este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la România. Se poate lăuda cu o vastă carieră în acest domeniu, în care lucrează de mai bine de 20 de ani. 

De-a lungul timpului, Dan Negru a prezentat mai multe show-uri de talente, dar și diverse programe TV de entertainment, care i-au adus celebritatea.

Cum arătă o zi obișnuită din viața lui Dan Negru?

Dacă el este cunoscut în toată țara, prea puțini știu cine este femeia care a fost alături de el în toți acești ani. Prezentatorul este căsătorit de mai bine de 15 ani cu Codruța Negru, iar cei doi au împreună doi copii. Ea a terminat Faculatatea de Medicină Dentară din Timișoara, iar în prezent este medic stomatolog.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Dan Negru a povestit cu sinceritate cum arată o zi obișnuită din viața lui, alături de familie. Prezentatorul a mărturisit că este foarte diferit de soția lui, mai ales atunci când vine vorba despre pasiuni.

„Sunt mulți ani de când am cunoscut-o pe soția mea, nici nu mai știu. Sunt vreo 15 de casătorie, cred că am și uitat. A fost frumos. Soția e medic stomatolog, nu are treabă cu lumea asta. Mai ia telecomanda din când în când și atunci stă doar pe Netflix. Eu sunt exact în partea opusă, când nu sunt acasă și ratez un program de divertisment, îl înregistrez și vin seara și să mă uit să văd ce au făcut colegii mei de oriunde ar fi ei, spre disperarea familiei, spre disperarea Codruței: Ea zice: Mamă cum poți să te uiți la așa ceva. Și stau și mă uit la orice, orice înseamnă divertisment pe zona de TV, mănânc așa cu lingura. Soția se mai uită la emisiunile mele și copiii se mai uită, dar ea nu e o mare pasionată de televiziune. și nici prietenii noștri nu au așa o pasiune.

E fum asta cu televiziunea, e fum. Tot ce contează e că cei mici ai mei să știe că sunt tati. Încerc pe copiii mei să nu îi duc în zona de business, ei trebuie să știe că tati se duce la serviciu, din când în când mai apare pe la televizor, dar nu asta e important,' a povestit Dan Negru, pentru viva.ro.

Dan Negru și-a început cariera în anul 1991 la Radio Timișoara, după care a lucrat la TVR Timișoara în anul 1994. În prezent, este moderator TV la Antena 1, încă din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 16 ani consecutiv. De asemenea, Negru este celebru datorită revelioanelor televizate pe care le-a prezentat timp de foarte mulți ani, dar și a unor show-uri de mare audiență ca „Next Star', „Plasa de stele', „Te pui cu blondele?', „Demascarea', „Ciao Darwin', „Ziua Judecății' , „Academia Vedetelor', „Genialii', „Money Drop', etc.

Deschide galeria foto de mai jos pentru a vedea mai multe fotografii!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ea l-a sprijinit în cei peste 20 de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

Dan Negru și-a invitat copiii și soția, pentru prima dată la TV! Imaginea emoționantă cu familia prezentatorului

Dan Negru a fost operat de urgență! Prezentatorul TV a suferit un accident la mâna dreaptă

Imagini de colecție cu Dan Negru, în tinerețe! Cum arăta celebrul prezentator: „Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete