Cum arată Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”, la 18 ani. S-a mutat în Londra

Noelle, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, a împlinit 18 ani în urmă cu câteva luni. A fost numită „cel mai frumos copil din România' și urca pe podium de la vârsta de 4 ani.

Încă de mică Noelle a fost crescută să fie cochetă, astfel că Ingrid Vlasov o lăsa să se machieze zilnic încă din adolescență. Creatoarea de modă susținea că fiica ei s-a născut să fie model.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă', declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani, relatează Libertatea.

Noelle a fost expusă de la o vârstă fragedă universului fashion. Tânăra a vorbit în urmă cu aproximativ un an despre stilul pe care l-a ales: „Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală'.

Tânăra a decis să se mute din România în Londra, acolo unde a ales să studieze. Noelle este pasionată de actorie și regie, deși prima ei dragoste rămâne moda. A ales să se mute singură, însă simte lipsa mamei sale, chiar dacă vorbesc zilnic pe FaceTime.

noelle-vlasov-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete