Cum arată Namiko, fiica lui Cabral, în vârstă de doi ani?

Copiii cresc văzând cu ochii, iar timpul zboară alături de ei mai repede decât ne putem imagina. Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei minunății de fetițe în 2018, pe 4 decembrie.

Micuța Namiko, în vârstă de doi ani, apare din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare ale părinților săi. Cabral petrece foarte mult timp alături de ea, acesta implicând-o chiar în activitățile sale sportive.

Una dintre pozele postate de Cabral pe contul său de Instagram este de-a dreptul adorabilă. Imaginea este făcută chiar în primele zile ale anului 2021, în timp ce Namiko doarme în scaunul montat pe bicicleta tatălui ei, echipată corespunzător cu cască de protecție pentru cap. (vezi galerie foto) Cabral are o ținută potrivită activității fizice și accesorizată cu o mască colorată, respectând astfel regulile impuse de autorități.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Andreea Ibacka a scris pe blogul său semnificația numelui fiicei ei cu Cabral, la scurt timp după ce a născut.

„Namiko, „copilul valurilor', este un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi'.

Simpaticul prezentator al emisiunii „Ce spun românii' de la ProTV mai are o fiică din căsnicia cu Luana Ibacka. Inoke a împlinit 18 ani pe 29 septembrie 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete