Cum arăta Meghan Markle în copilărie? “Eu am fost cu un picior în ambele rase…”

Meghan Markle s-a bucurat de o carieră fantastică în lumea actoriei, dar a fost și mai mult în centrul atenției de când a devenit iubit Prințului Harry.

În curând, pe 4 august, Meghan Markle va împlini vârsta de 40 de ani. Ce știm despre copilăria ei? Iată aici câteva detalii inedite.

Ducesa de Sussex sa născut și a crescut în California. Mama ei afro-americană, Doria Radlan, are un master în asistență socială și lucrează ca psihoterapeut. Tatăl lui Meghan, Thomas, este de origine irlandeză și olandeză și a fost un director de imagine și lumină în televiziune, premiat cu Emmy Chicago / Midwest. Părinții ducesei au divorțat când acesta avea doar șase ani.

În timpul copilăriei, Meghan și-a însoțit adesea tatăl în studio, trezindu-i astfel, interes pentru industria filmului. Și pentru că a crescut la Hollywood înconjurată de actori și de nume celebre din lumea show-bizz-ului, decizia de a urma o carieră în această industrie a fost evidentă.

După ce a urmat cursurile unor școli private din Los Angeles, vedeta din serial Suits și-a început cariera în actorie. În 2003, a absolvit Universitatea Northwestern, unde a obținut o diplomă în teatru și studii internaționale.

Fotografii cu Meghan de când era mică nu dezvăluie o fetiță cu părinți și cu un chip de metisă. De asemenea, în multe dintre imagini aceasta este extremă de zâmbitoare și fericită.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Meghan a vorbit despre copilăria ei în numărase interviuri. În multe dintre ele, ea discută despre modul în care rasismul ia afectat familia. Vedeta a dezvăluit că oamenii s-au întrebat dacă mama ei era de fapt mama ei biologică.

„Deși moștenirea mea mixtă ar fi putut crea o zonă gri care înconjoară autoidentificare mea, ținându-mă cu un picior pe ambele părți ale gardului, am ajuns să accept asta. Să spun cine sunt, să împărtășesc de unde sunt, să-mi exprimă mândria că sunt o femeie puternică și încrezătoare din rase mixte ' , a declarat pentru revista ELLE .

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018 la capela St. George de la Palatul Windsor. Ducele de Sussex le-a cerut părinții lui Meghan binecuvântarea lor de a se căsători cu fiica lor înainte de a pune întrebarea.

Thomas Markle și Doria Ragland au declarat că sunt „incredibil de feriți', adăugând: „Le dorim o viață fericită'.

Prințul Harry și Meghan Markle, părinți împliniți

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit la începutul lunii iunie părinți pentru a doua oară. Fetița sa născut la un spital din Santa Barbara, California și poartă două nume speciale, care fac trimitere la Familia Regală: Lilibeth Diana.

Pe Archie, la doar câteva zile de la naștere, Ducii de Sussex l-au prezentat presei. De date aceasta, cei doi au transmis veste printr-un comunicat de presă, dar nu au publicat nici o poză.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu sosirea fiicei noastre Lili. Ea este mai mult decât ne-am putut imagina, și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit venind din întreaga lume. Vă mulțumim pentru bunătatea și susținerea voastră continue în acest timp special pentru familia noastră ', au declarat cei doi.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete