Cum arată mama lui Marian Drăgulescu? Sportivul a adus-o pentru prima dată într-un platou de televiziune

Campionul la gimnastică Marian Drăgulescu a venit pentru prima dată într-un platou de televiziune alături mama sa, Silvia. Sportivul a fost invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, pentru a-i pune în dificultate pe invitații ediției, Maria Dragomiroiu, Diana Bișinicu și Tavi Colen.

Aceștia au fost nevoiți să ghicească deznodământul unei întâmplări din copilăria lui Marian, pe care a povestit-o doamna Silvia Drăgulescu.

Cum arată mama lui Marian Drăgulescu?

Aceasta și-a amintit cum l-a lăsat câteva zile la rând pe Marian, pe când sportivul avea doar șase ani, să-i dea de mâncare mere cu biscuiți frățiorului mai mic. Și a constatat cu stupoare că, în compania lui Marian, cel mic își termina porția mult mai repede decât de obicei. Curioasă să știe ce se petrece, doamna Drăgulescu a horărât să se furișeze, ca să vadă ce se întâmplă în lipsa ei.

Care dintre invitați va reuși să ghicească varianta corectă de răspuns, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 16 noiembrie, într-o nouă ediție „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Marian Drăgulescu trece prin momente dificile! Fetiţa sa a fost internată de urgență la spital

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete