Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Părinții lui celebri au divorțat în 2014

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au împreună un băiețel, David e rodul iubirii lor. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai păstrat discreția și l-a arătat tuturor pe fiul ei acum. 

Acesta a împlinit 12 ani, așa că mama lui celebră a postat pe Instagram o imagine cu fiul ei care zâmbește către cameră și în mâini ține un tort de ciocolată. Diana Munteanu i-a făcut cu această ocazie și o urare. „Astăzi este numai despre ține! Te iubesc și mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat! Happy 12, David♥️', a scris ea în mediul online ieri.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat imediat, i-au oferit sute de aprecieri, iar unii dintre ei i-a lăsat comentarii. „La mulți ani! (…) La mulți ani frumoși și sănătoși! (…) La multi ani, ce băiat mare și frumos s-a făcut! (…) La mulți ani sănătoși și bucuroși cu realizari frumoase!', sunt câteva dintre mesajele fanilor vedetei.

La 12 ani, David Niculescu aproape că și-a întrecut mama în înălțime și se pare că a moștenit trăsături de la ambii părinți.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat în 2014

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat, în toamna lui 2014, după șapte ani de căsnicie. În ultimul timp, fostul fotbalist își petrecea timpul mai mult în afară Bucureștiului cu proiectele din activitatea sportivă. Astfel că, încet-încet, relația cu prezentatoarea TV s-a răcit din de în ce mai mult.

Abia la un an de la separarea legală, el a făcut declarații despre divorț, dar mai ales despre copilul pe care îl au împreună. În 2015 afirma că fosta soție îi permite să își vadă fiul, care locuiește cu ea, când dorește.

„Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activităţi. Mergem la mall, la film, la locul de joacă', spunea el în 2015 pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete