Cum arată fiul cel mare al actriței Elvira Deatcu? Luca face facultatea în Italia

Fiul cel mare al Elvirei Deatcu a terminat liceul și merge la facultate. Luca nu a ales una din România, ci una din Italia. Acolo se va muta tânărul. 

Elvira Deatcu e una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Nu cu vreo reușită din cariera ei s-a mândrit acum, ci cu succesul fiului cel mare, al lui Luca. Acesta a intrat la o facultate de arhitectură din Milano, Italia.

„Luca a intrat la Arhitectură! N-am suficiente cuvinte care să cuprindă atâta bucurie! Suntem tare mândri, mami! P.S: El mă va certa pentru postarea asta, dar…îmi asum!', a scris aceasta în mediul online după care a revenit cu mai multe detalii.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Era în clasa a 7-a când ne-a spus: «Cred că vreau să fiu arhitect»… Ne-am bucurat, era oricum un pas uriaş de la primele profesii alese când era mai mic: gunoier (îl fascinau, cred, maşinile) şi distribuitor de ziare! I s-a împlinit visul cel mare: e student la arhitectură şi la Bucureşti, şi la Milano!!! Va alege Italia. A învăţat italiană, a intrat în primii 100, cu un punctaj foarte bun!

Acum căutăm cazare (aşteptăm sugestii) şi sfaturi pentru mine – va fi greu fără el, atâţia ani! El râde şi-mi spune: «Mami, dar Filip rămâne cu voi». Mă voi alina cu gândul că va face ce-i place, unde şi-a dorit atât de mult… P.S.: Mamele de băieţi mă vor înţelege, sunt sigură!', a mai transmis actrița Elvira Deatcu.

Vedeta apare în serialul „Vlad' de la Pro TV și joacă în mai multe piese la Teatrul Odeon.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete