Cum arată fiica Iuliei Albu, la 12 ani?

Iulia Albu este o prezență constantă pe conturile ei de socializare. Însă pe cât de vizibile sunt outfiturile și aparițiile ei spectaculoase, pe atât de discretă este când vine vorba despre familia ei.

Viața personală a Iuliei Albu a fost la vedere o lungă perioadă de timp, mai ales după despărțirea de designerul de pantofi Mihai Albu. Cei doi nu au avut rețineri în a-și manifesta la TV și în mediul online nemulțumirile față de relația încheiată, dar mai ales față de relația fiecăruia cu fiica lor, Mikaela.

Aceasta are 12 ani și, din puținele poze pe care Iulia Albu le postează pe rețelele de socializare, se poate observa cât de frumoasă și delicată este fiica celor doi.

În cea mai recentă postare cu aceasta, Mikaela construiește un turn de echilibru, iar poza este însoțită de mesajul „Noapte bună, copii mari și mici'. Reacțiile la poză au apărut imediat:

„Ce frumoasaaa eeeeee, seamănă cu mama ei', „o fetiță superbă, la fel ca mama ei', „Iulia, ai un copil, zici că e pictată' au fost câteva dintre reacții.

Iulia Albu: „Aici nimic nu este tabu'

Iulia Albu și-a ținut fetița cât mai departe de mediul online, până când aceasta și-a manifestat dorința de a avea propriul cont. De altfel, Iulia a mărturisit că încearcă să-i ofere fetei sale libertatea de care are nevoie, încercând în același timp să o ghideze. „Este puțin rebelă, dar este o fetiță foarte inteligentă, în primul rând, care trebuie să fie puțin ținută pe drumul cel bun', a spus aceasta în podcastul lui Cătălin Măruță.

În ceea ce o privește pe Iulia, aceasta este cunoscută, în principal, datorită aparițiilor sale excentrice. Însă de curând, pe canalul ei de YouTube, a inaugurat o nouă rubrică, Tabbo, în care o poți vedea în ipostaza de intervietator. Alături de specialiști, Iulia Albu discută despre teme considerate tabu în România.

„Sunt atât de multe lucruri despre care ne este teamă sau rușine să vorbim. Atât de multe subiecte pe care le evităm de teamă de a nu părea ciudați, penibili, ALTFEL. Astăzi dăm startul proiectului TABOO cu Iulia Albu. Aici nimic nu este TABU', a scris aceasta despre cel mai recent proiect al ei.

Mikaela AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Iulia Vântur, cuvinte emoționante despre părinții ei

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro