Cum arată fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase. Alessia are 18 ani și a părăsit România

Ilie Năstase și Amalia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar în anul 2010 au ajuns la divorț. Rodul iubirii lor sunt cele două fete, Alessia și Emma. Fiica cea mare a celor doi e cea care a atras acum atenția. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Tânăra a absolvit anul acesta liceul privat „Mark Twain International School' din București și recent a împlinit 18 ani. A avut parte de un bal de absolvire ca în povești, iar apoi de o petrecere aniversară de ziua ei, chiar în curtea casei.

Iată că acum tânăra a pornit pe drumul ei. Amalia Năstase și Alessia, fiica ei cea mare și a lui Ilie Năstase, sunt la Paris. Cele două s-au fotografiat împreună pe celebrul bulevard Champs-Elysees. „Noi începuturi', a notat pe Instagram Amalia Năstase.

Alessia Năstase se stabilește la Paris. Aceasta, chiar dacă a încercat să practice și tenisul, a dorit să meargă pe calea artelor. Ea a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă și va studia „Artă, media și tehnologie'.

Recent, Amalia Năstase a vorbit despre copiii ei. Are două fete din mariajul cu Ilie Năstase, dar și un băiat cu actualul soț. „Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…) N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu așa avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele', a declarat Amalia Năstase despre fiicele sale, la Antena Stars.

„Am avut foarte multe situații în care poate nu am procedat bine, dar după am muncit împreună cu copiii mei, ca să reparăm situația respectivă. Poate ești mai obosit sau poate n-ai fost atent o perioadă, dar trebuie să te întorci și să-ți aduci aminte că prioritatea ta numărul 1 sunt copiii', a mai mărturisit aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete