Cum arată femeia care își caută un partener prin datingul online

Cum arată femeia care își caută un partener prin datingul online

Peste jumătate din femeile care și-au făcut cont pe un site de dating au între 25 și 44 de ani, lucrează în marketing, vânzări, educație sau domeniul sanitar.

85% își doresc să își găsească un partener pe site-uri matrimoniale, iar 13% sunt convinse că acest lucru se va întâmpla în scurt timp, arată datele unui sondaj recent efectuat de site-ul de dating.

Cele mai multe femei care și-au făcut cont pe cel puțin un site de dating au 25-34 de ani (35%), procentul următor (23%) aparținând segmentului 35-44 de ani. Acestea declară că sunt interesate de o relație serioasă – căsătorie (52%), în timp ce categoria 18-24 de ani (17%) este interesată de relații serioase, dar fără a dori să se căsătorească neapărat (26%).

Ce își doresc femeile

Un procent semnificativ (25%) aparține și segmentului 45+. În acest caz femeile care au cont pe site-urile matrimoniale caută un partener online pe care se pot baza, cu care să comunice cât mai bine și cu care să aibă o relație onestă, fie aceasta și doar de prietenie (22%). Cele mai multe femei care utilizează site-ul de dating lucrează în domenii care le lasă puțin timp liber – acesta fiind și unul dintre motivele pentru care apelează la online: marketing, vânzări, educație, domeniile sanitar, administrativ, secretariat sau alimentar.

De obicei, femeile care au cont pe un site de dating sunt optimiste și deschise spre relații noi, chiar dacă unele dintre ele declară că relațiile prin care au trecut au lăsat și amintiri mai puțin plăcute. Astfel, 45% consideră că nu este ușor să te încrezi în partener complet, multe fiind chiar înșelate de foști parteneri, în timp ce 27% uneori nu știu dacă sunt plăcute cu adevărat.

Tocmai de aceea, aproape 60% susțin că găsesc esențială comunicarea între parteneri și recunosc că, dacă relația de cuplu funcționează, simt că toate merg din plin. Mai mult decât atât, peste 89% fac totul ca dragostea să le reapară în cale, tocmai de aceea își doresc ca site-urile de dating să fie răspunsul la această căutare.

Profilul bărbatului ideal

Nu trăsăturile fizice primează, ci mai degrabă alte aspecte. Jumătate își doresc să se simtă protejate în relația de cuplu, iar sinceritatea este esențială, în timp ce 20% își doresc atât un bărbat sociabil, amuzant, plin de viață, cât și un bărbat care și-a depășit temerile și nesiguranța și are încredere în el cu adevărat. Ce sunt dispuse să facă pentru a-l cuceri: jumătate spun că îl vor răsfăța, acesta fiind un lucru pe care de altfel și-l doresc și pentru ele.

 

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii