Cum arată femeia care este “alergică la iarnă”

 

Are 21 de ani și este “alergică la iarnă”. Arianna Kent suferă de o formă de urticarie indusă de frig.

Fata riscă să intre în șoc anafilactic atunci când resimte temperaturi scăzute.

În momentul în care pielea ei intră în contact cu frigul, se înroșește complet și îi apar mai multe pete roșii, potrivit Dailymail.co.uk.

Arianna trăiește în Edmonton, Canada, unde temperaturile pot atinge -40°C și, deseori, evită să părăsească casa, deoarece chiar și mersul pe jos până la mașină este “periculos”.

Cauza exactă a urticarei nu este cunoscută. Rareori, aceasta poate fi asociată cu o boală infecțioasă, conform National Institutes of Health și nu poate fi genetică.

În orice moment, tânăra e în pericol de a face un șoc anafilactic din cauza frigului. Tot corpul se umple de pete roșii care îi provoacă mâncărimi greu de suportat.
Trebuie să fie atentă la orice mic detaliu. Chiar și deschiderea frigiderului, o înghețată sau o băutură cu gheață îi pot provoca mari dureri.

Starea fetei este atât de ciudată încât oamenii nu cred că este reală, chiar și atunci când suferă o reacție care poate fi fatală.
Este o alergie atât de ciudată și rară, iar cei din jurul ei cred că este o glumă. Nici medicii nu-și pot explica cauzele acestei alergii.

Arianna Kent a experimentat genul acesta de reacție la frig la vârsta de 14 ani când a dezvoltat urticarie și a suferit dificultăți de respirație în timp ce mergea prin zăpadă.

Pentru a-și ușura simptomele în timpul unei reacții mai blânde, fata se încălzește treptat cu mai multe straturi de haine. Dar, dacă se supraîncălzește, atunci când temperatura corpului scade din nou, riscă o altă reacție.

 

Iulia Sandu

Foto: Shutterstock.com; Facebook/MangualdeOnline

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate