Cum arată familia lui Ștefan Hrușcă. Cu ce se ocupă soția lui și cei doi copii

Ștefan Hrușcă a devenit simbolul sărbătorilor de iarnă. Nu există Crăciun fără spectacolele susținute de Hrușcă, nici hipermarket în care să nu răsune, încă de prin noiembrie, colinde interpretate inconfundabil de același rapsod.

Ștefan Hrușcă este cel mai apreciat interpret de colinde din România, concertele pe care le susține în perioada Crăciunului umplu sălile an de an. Artistul are, însă, în repertoriu și multe melodii folk, lansate în perioada în care activa în Cenaclul Flacăra.

Dacă activitatea lui Hrușcă este arhicunoscută, despre viața personală nu se știu foarte multe lucruri, acesta preferând să nu-și expună familia. Familia lui Ștefan Hrușcă este formată din artist, soția lui, Gianina, și cei doi copii, Steven (27 ani) și Andra (18 ani).

Cum arată familia lui Ștefan Hrușcă

Gianina, soția lui, este ieleancă și a fost fotomodel. Aceasta și-a urmat soțul în Canada la jumatăte de an după ce el ajunsese acolo. Potrivit cancan.ro, cei doi nu au avut parte de o nuntă ca-n povești, ci de o ceremonie modestă, în Hamilton, într-o biserică românească. La eveniment au participat prieteni foarte apropiați ai artistului, printre care Dumitru Fărcaș și Aurel Tămaș.

Gianina este absolventă de Filologie, dar, odată ajunsă în Canada, s-a reprofilat. Este programator și lucrează pentru o mare companie de IT din Toronto. În plus, deține și o firmă de administrare de site-uri, ocupându-se și de site-ul oficial al soțului ei.

Ștefan și Gianina au doi copii care se pare că au moștenit talentul tatălui lor: “Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cântă la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor', spunea Ștefan Hrușcă, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Steven Hrușcă (27 de ani) este pasionat de muzica rock și o trupă cu care cântă. În privința carierei, și-a urmat mama, studiind programarea. Andra (18 ani) este jucătoare de volei și iubește colindele.

Adrian Păunescu, omul căruia Hrușcă îi datorează cariera artistică

În 1981, Ștefan Hrușcă era învățător la o școală din Borșa (Maramureș): În 1981, m-a sunat de la Bucureşti contabilul de la Cenaclul Flacăra să-mi spună că domnul Adrian Păunescu vrea să înregistrez nişte cântece. După aceea mi-am dat seama că mă văzuse la Curtea de Argeş, la un festival, «Dulce Românie», în 1979, unde mi-a dat locul 2', spunea artistul, în urmă cu ceva vreme, într-un interviu pentru Jurnalul național.

După un cenaclu la Sala Polivalentă, l-a chemat Adrian Păunescu: Mi-a spus: «Hruşcă Ştefan, vino încoace, te duci în maşină şi mă aştepţi. Plecăm la Sinaia». M-am dus. Când a sosit, mi-a spus: «Uite, plecăm la Sinaia şi vedem, ori te fac mare, ori te întorci la catedră!». Nu ştiam la ce se referă. Am stat la Casa Scriitorilor de la Sinaia patru nopţi şi am făcut patru cântece. A doua noapte s-a făcut «Rugă pentru părinţi». Noroc că avea casetofon şi se înregistra tot ce se cânta şi se lucra. Dimineaţa după ce m-am trezit, uitasem cântecul. Şi Adrian Păunescu mi-a spus: «Nu-i nimic. Uite, ţi-l pun să-l asculţi». Şi aşa l-am învăţat din nou. De emoţie, de oboseală, nu ştiam ce cântasem. Aşa s-a născut «Rugă pentru părinţi», care mi-a botezat şi mi-a pecetluit cariera. Dumnezeu a fost mereu cu mine', a mai povestit artistul în interviul pentru sursa citată.

Citeste si

Vi-l mai amintiți pe Mircea Rusu, interpretul celebrei melodii Omul bun și pomul copt'? Cum arată azi, la 63 de ani, îndrăgitul folkist

Ce frumoasă este fiica Narcisei Suciu. Daria are 21 de ani și seamănă mult cu mama ei

În tinerețe, Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Ce l-a convins pe charismaticul artist să se oprească la Theodora și să se așeze la casa lui

Surse foto: Facebook Ștefan Hrușcă, Steven Hrușcă, Andra Hrușcă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete