Cum arată Claudia Pătrășcanu după ce s-a îngrășat 5 kilograme: „Când sufeream mult nu mâncam așa cum trebuia”

Claudia Pătrășcanu și-a îngrășat 5 kilograme și este foarte mulțumită de felul în care arată. Cântăreața spune că înainte era prea slabă, iar acum se simte bine în pielea ei.

Claudia Pătrășcanu și-a revenit complet după divorțul de Gabi Bădălău și acum se concentrează mai mult la ea. Artista a trecut și printr-o transformare fizică și s-a îngrășat 5 kilograme.

„Da, m-am îngrășat cinci kilograme. Eu eram și foarte slabă înainte, aveam 54 de kilograme. Atunci când ești slabă, într-adevăr nu se mai văd formele așa cum trebuie. Nimic nu se mai vede frumos. Dar am vrut să mă îngraș și trebuie să recunosc faptul că norocul meu e că mă îngraș repede, dar și slăbesc la fel de repede.'

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre schimbarea prin care a trecut. Ea a mâncat mai mult pentru a lua în greutate.

„Să știi că eu nu sunt vreo gurmandă de fel. Îți spuneam că sunt înnebunită după dulciuri. Dacă e să mă gândesc la ce alimente am consumat în perioada asta, nu știu exact ce să îți spun. Uite, pâine. Am cam exagerat cu pâinea un pic mai mult. Pâinică, lipii, tot felul de lucruri de genul acesta. Și cam atât.

„Am vrut să mă îngraș, a fost ceva intenționat'

Eu am vrut să mă îngraș. A fost o chestie intenționată. Acum, chiar nu știu cât timp voi rămâne la kilogramele acestea, cum mă voi acomoda cu ele. Ideea este că eu de fel sunt slabă, kilogramele acestea le-am mai avut mai demult. Spre exemplu kilograme mai multe aveam când făceam parte din trupa Exotic, aveam 74 de kilograme.'

Claudia-Patrascanu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În timp ce alte vedete se chinuie să slăbească, Claudia Pătrășcanu a vrut să se îngrașe. Cântăreața merge și la sală și mărturisește că slăbise foarte mult din cauza divorțului de Gabi Bădălău, pentru că se consumase foarte mult în urma procesului de custodie.

În principiu da, din alimentație. Am făcut și sală și am pus niște masă musculară. Eu dintotdeauna am avut picioarele foarte foarte subțiri. Acum pot spune că sunt la stadiul în care îmi plac foarte mult. Nu sunt nici grasă, nici slabă. Sunt exact cum ar trebui să fiu.

„Am avut o perioadă când am avut și 52 de kilograme, când sufeream foarte mult'

Eu am avut perioade când am cântărit și 52 de kilograme, am fost și mai slabă. Dar asta s-a întâmplat în perioada aceea grea, când sufeream mult, nu mâncam așa cum trebuia, mă neglijam, eram stresată. Acum toate sunt cum trebuie să fie. Eu m-am echilibrat mental, m-am echilibrat și cu alimentația și cu absolut tot. Iar corpul este mult mai relaxat, la fel și psihicul, iar asta se vede.'

„Cine-i de vină' este întrebarea Claudiei Pătrașcanu în noul clip

„Cine-i de vină' este întrebarea la care Claudia Pătrășcanu caută răspunsul în cel mai nou clip. Cu muzica și versurile compuse de către Zoe Flavia alături de John Cozma, Vizi Imre, Chopsticks și Cristian Sanda, „Cine-i de vină' este despre sentimente, dorințe, dureri și uitare. Clipul o prezintă pe artistă în rolul femeii senzuale, cucerită de sentimente, dar copleșită de durere.

Cunoscută pentru celebrele hituri „Sexy, sexy', „E ziua ta' și „Sexy și rea', Claudia Pătrășcanu a început să cânte în trupa Exotic, iar câțiva ani mai târziu, împreună cu Julia Chelaru au format Sexxy, trupă care s-a bucurat de succes până în 2006, când cele două artiste au decis să încheie colaborarea. Au urmat piese precum „Around the World', alături de Sonny Flame, dar și „Povestea Noastră', „Mama' și „Tată de duminică', o piesă sensibilă cu un mesaj girl power. În februarie, artista a lansat „Bolnavă de Amor', o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând, dar și „Mie să-mi dai iubirea toată', o piesă cu influențe balcanice alături de Magic Orchestra.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete