Cum arată casa Danei Rogoz. Vila de lux e chiar în centrul Bucureștiului: „Noi am restaurat-o, am consolidat-o”

Dana Rogoz apare pe micul ecran din copilărie. E cunoscută publicului larg drept „Abramburica', personajul pe care l-a interpretat în copilărie. E și acum actriță, iar dincolo de scenă și-a întemeiat o familie. Locuiește cu soțul și copiii într-o casă în centrul Bucureștiului. 

casa dana rogoz 1 (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Pentru storia.ro, Dana Rogoz și-a arătat casa. Este vorba despre o vilă veche pe care au renovat-o. La parter, locuința are mai multe camere, la mansardă au sufrageria și bucătăria, dar și o terasă exterioară.

„Casa nu are atât de multe camere pentru că mansarda e un open space. Ar fi dormitorul nostru, care este și al Liei, camera lui Vlad, și o altă cameră, a lui Barbu, fratele mai mare al Liei și al lui Vlad. Și eu, și Radu suntem pasionați de design interior și am luat împreună deciziile. Acest dulap a fost creat de noi, după ideile noastre, din uși vechi pe care le-am luat din casa noastră, dar și ale vecinilor. Aici e dulapul lui Radu, iar aici e o ușă funcțională care duce la baie.', a povestit Dana Rogoz pe YouTube în timp ce și-a prezentat casa.

„Mansarda și camera lui Vlad sunt atracțiile. În pandemie am pus la punct toate detaliile', a mai spus actrița.

„A fost o casă de la 1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. (…)

În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, bucătăria care are nevoie de o schimbare, dar acesta este spațiul nostru cu prietenii, de petreceri, de relaxare. Avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine', a mai precizat ea în interviul pe YouTube.

„Noi am așteptat foarte mult această casă, așa cum am așteptat-o și pe cea de la Viscri. Am făcut numeroase căutări, ani de zile, până când am simțit că facem alegerea potrivită. Cred că au fost vreo trei ani de căutări până când s-a eliberat această casă. E mai bine să fie lucrurile făcute încet, temeinic și să iasă așa cum îți dorești.', a mărturisit ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete