Cum arată bomba sexy a anilor ’80, Samantha Fox, la 54 de ani?

Samantha Fox a devenit faimoasă în anii ’80 datorită hitului „Touch Me' când umplea sălile de spectacol. La doar 16 ani, aceasta a lucrat ca model și a pozat topless în The Sun. Luna aceasta, vedeta împlinește 55 de ani și încă își păstrează corpul de model care a făcut-o celebră.

Într-un timp foarte scurt, Samantha Fox a devenit foarte populară în Marea Britanie, iar unii bărbaţi și-au tatuat numele ei pe trup. Din cauza faptului că era mereu vânată de paparazzi și de numeroși fani, adolescenta cântăreață și-a angajat gardă de corp.

După ce a pozat în Playboy, Samantha Fox a câștigat foarte mulți bani, ceea ce a determinat-o să își asigure sânii pentru un milion de dolari.

La cei 55 de ani, Samantha încă stârnește invidia femeilor din generația ei. Ea își menține silueta adoptând un stil de viață sănătos bazat pe consumul de fructe și legume, cât mai puțină carne, dulciuri și mult sport.

Pe parcursul ascensiunii sale în carieră a fost susținută de tatăl ei, Patrick Fox. Acesta i-a fost manager până în anul 1991, anul în care cei doi s-au certat din cauza unor suspiciuni de furt. Patrick Fox a fost acuzat de fiica sa că i-a furat o cantitate importantă de bani din cont și l-a dat în judecată. Ulterior, nu și-au mai vorbit timp de 10 ani, iar în anul 2000, Patrick Fox a murit.

Marea ei iubire: o femeie

De-a lungul timpului, Samantha Fox a avut numeroase relații cu diverși bărbați, însă la sfârşitul anilor ’90 a recunoscut că este îndrăgostită de cea care îi era manager, Myra Stratton.

„Tot ce ştiu este că sunt îndrăgostită de Myra Stratton, managerul meu. O iubesc şi vreau să-mi petrec restul vieţii cu ea ', a declarat atunci Samantha.

Myra Stratton a murit în 2015 răpusă de cancer, la doar 55 de ani. La un an după moartea acesteia, Sam Fox a început o nouă relație cu Linda Olsen, în vârstă de 45 de ani. Partenera sa de origine norvegiană are doi copii pe care îi crește împreună cu fostul model al anilor ’80, scrie Daily Mail.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete