Cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David Beckham?

Din dorința de a avea cât mai multe lucruri în comun cu vedeta pe care o apreciază, unii oameni ajung să le copieze stilul vestimentar, hobby-urile, iar în anumite situații chiar și înfățișarea. Un tânăr de 22 de ani și-a dorit atât de mult să arate ca David Beckham încât a cheltuit aproape 37.000 de euro pe operații estetice, iar transformarea este încă la început. 

După Ken, Barbie și Angelina Jolie, acum a venit rândul lui David Beckham să devină un model pentru un tânăr din Kimberley. Jack Johnson are 22 de ani și în ultimii ani a făcut eforturi mari pentru a semăna cât mai bine cu David Beckham.

Cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David Beckham?

Pentru ca înfățișarea sa să se apropie cât mai mult de cea a celebrului fotbalist, Jack Johnson a suferit o intervenție în zona nasului, liposucții, implanturi în bărbie și a apelat la botox și nenumărate tratamente faciale. În plus, tânărul a investit sume mari de bani și în vestimentație, încercând să copieze stilul vestimentar al lui David Beckham.

Cu toate că a fost la un pas să își piardă viața, fiind în coma timp de 24 de ore după ce a inhalat fum, Jack Johnson își dorește mai mult ca niciodată să continue transformarea începută în urmă cu mai mulți ani. Tânărul de 22 de ani a ajuns de urgență la spital după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări, incendiul fiind provocat de o oală aflată pe foc. În încercarea de a stinge focul, Jack Johnson a folosit o plapumă, fără să știe că în interiorul acesteia se afla un deodorant. Explozia și fumul din locuință aproape că l-au ucis, dar nu l-au făcut să renunțe la visul său de a arăta ca David Beckham.

“Nu mă voi opri până nu voi fi mort. Nu arat ca David acum și nici dacă cineva mi-ar da 1 milion de lire sterline nu aș arăta ca el, dar o sa continui să încerc. Faptul că am fost la un pas de moarte m-a făcut să fiu și mai determinat în atingerea scopului meu.”, a spus Jack Johnson, potrivit dailymail.co.uk

Bărbatul este întreținut de familie, dar cu toate acestea a reușit să strângă banii necesari pentru operațiile estetice. În continuare, Jack Johnson își propune să ajungă din nou pe masa medicului estetician pentru a-i fi eliminate trei coaste, astfel încât să aibă o siluetă asemănătoare cu cea a lui David Beckham.

“Voi continua până voi arăta ca el. Dacă nu-mi ascult propria mamă care îmi spune să mă opresc, atunci nu îi voi asculta pe ceilalți. Nu am o problemă cu aspectul meu, dar vreau doar să arăt ca David Beckham.”, a spus Jack Johnson.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David Beckham.

Foto: captură youtube, hepta.ro

Citește și:

Această femeie a știut că va divorța cu 6 luni înainte de a se căsători, dar a decis să meargă în fața altarului. Care este motivul?

O victimă a violenței conjugale își povestește calvarul și face apel la susținerea femeilor care au avut astfel de experiențe

Un băiețel i-a trimis o scrisoare în Paradis tatălui său mort. Peste câteva zile, a primit un răspuns neașteptat

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate