Cum arăta Andreea Antonescu la începutul carierei? Transformarea cântăreței este fabuloasă!

În perioada în care s-a lansat era doar un copil și alături de colega ei de trupă din acea perioadă, Andreea Antonescu a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Melodiile trupei Andre erau fredonate de o mulțime de tineri care se înghesuiau să prindă un loc la concertele celor două artiste. Anii au trecut, trupa s-a destrămat, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan au luat-o pe drumuri diferite în carieră. 

Cum arăta Andreea Antonescu la începutul carierei?

Trupa Andre s-a lansat în anul 1998, acesta fiind momentul în care Andreea Antonescu și Andreea Bălan au devenit cunoscute în toată țara. Cele două nu doar că au reușit să lanseze melodii care să rămână o lungă perioadă de timp pe primele poziții în topurile muzicale, dar au impus și un trend în ceea ce privește vestimentația, machiajul sau coafura. Adolescentele din acea perioadă se îmbrăcau în culori puternice, fustițe scurte, își prindeau părul în codițe, totul pentru a copia cât mai fidel imaginea celor două artiste. Astfel, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost o lungă perioadă de timp o sursă de inspirație pentru o mulțime de fete.

Andreea Antonescu a lăsat în urmă imaginea fetiței cu ochelari, păr roșcat și împletit în nenumărate codițe, iar acum s-a transformat într-o adevărată femeie. După ce o perioadă a renunțat la muzică, Andreea Antonescu a revenit la pasiunea care i-a adus succesul, dar de această dată, cântăreața a pornit pe acest drum singură.

Vedeta a trecut printr-o mulțime de schimbări din momentul în care s-a lansat și până în prezent. Artista a reușit să se reinventeze atât din punct de vedere estetic, cât și muzical. Nu doar aspectul său a suferit modificări, ci viața artistei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arăta Andreea Antonescu la începutul carierei.

Foto: libertatea, facebook

Citește și:

Dieta cu care Mara Bănică a reușit să slăbească 15 kilograme în două luni: În prima săptămână mânânci…'

Ce semnificație are inelul pe care prințul Charles îl poartă în permanență pe degetul mic de la mână?

Cristina Spătar, amintiri dureroase din perioada copilăriei: Tata era foarte dur, la orice mică greșeală…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete