Cum arată acum Tudorel Filimon, cunoscut drept Nea Popa din „La Bloc”. Se zvonise că s-a stins din viață

Tudorel Filimon e cunoscut publicului larg drept Nea Popa din serialul „La Bloc'. Acum, el a revenit în atenția publicului după o pauză de ani de zile, i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță în care a făcut dezvăluiri despre viața sa.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Tudorel Filimon, în vârstă de 69 de ani, a dezvăluit marile încercări ale vieții sale. Nu a uitat nici acum când a fost nevoit să joace într-un proiect, iar mama lui tocmai ce se stinsese din viață.

„Am jucat cu mama moartă în casă. Mama mea era moartă în casă. Acolo… Cum, mă, o las dimineață, o văd doar la cimitir, să fie groapa? A venit o mașină. M-a luat, m-a dus la Călărași. Am jucat comedie. Colegii jucau extraordinar de prost. Toți știau că murise mama. Domnule, m-am îmbrăcat, m-am întors acasă. Publicul a râs, că nu știa nimic. Astea sunt dure.

Comedia pe care o faci ușor gândit iese bine. Comedia gândită iese bine și mie îmi place zona asta de suprarealism. Ionescu, Naum… ăștia. Cei care se strofoacă să facă comedie sunt strâmbi. Au gura într-o parte și picioarele împleticite. Întotdeauna trebuie să mergi pe sinceritate. Dacă ai impresia că ești comic, ești fraier. Trebuie să spună publicul că ai fost prea bun, dacă i-a plăcut', a declarat nea Popa din La Bloc în podcastul lui Cătălin Măruță, conform Fanatik.

tudorel-filimon-nea-popa-la-bloc-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ani de zile de carieră, Tudorel Filimon are și un mare regret. Spune că nu a petrecut timp suficient cu copiii lui. „Ca tată, știi care e chestia? Eu, cu serialul, fiind și despărțit de prima soție, de Codruța, copiii fiind în grija Codruței, nu am mai fost atent să mă ocup și eu, să fiu aproape. M-am aruncat foarte tare în adâncul creației artistice. Acum când stau și privesc retrospectiv, îmi dau seama că trebuia să am mai multă grijă de copii', a mai dezvăluit Nea Popa.

„Am avut și dezamăgiri, dar cea mai mare, nu am putut la un moment dat să joc ce am vrut. Am vrut să joc în Coana Chirița. Fiind muzical, și nu știu ce, și astea… puteam să cânt, să vorbesc și moldovenește. Am fost, totuși, norocos că am jucat în câteva piese importante. Viața mi-a dat de toate', a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete