Cum arată acum tânăra care a supraviețuit unei erupții vulcanice?

Stephanie Coral Browitt avea doar 23 de ani când o excursie cu familia pe o insulă i-a schimbat viața pentru totdeauna. Deși a rămas cu arsuri grave și a trebuit să se confrunte cu pierderea a doi membri iubiți ai familiei în urma unei erupții vulcanice, tânăra a realizat că renunțarea nu a fost niciodată o opțiune. Ea a continuat să împărtășească parcursul ei de recuperare care a inspirat milioane de oameni, susținând în același timp alți supraviețuitori cu arsuri grave.

În 2019, Stephanie Coral Browitt a făcut o călătorie care avea să schimbe pentru totdeauna atât viața ei, cât și a familiei sale.

Originară din Melbourne, Australia, Stephanie Coral Browitt, sora ei și părinții ei au plecat într-o vacanță de familie în Noua Zeelandă. Browitt, sora ei și tatăl ei au mers să viziteze White Island, în timp ce mama ei a rămas pe vas. Browitt își amintește că cineva le-a strigat oamenilor „Fugiți!” înainte de începerea erupției. „M-am simțit ca un val, ca și cum te-ar fi luat pur și simplu”, a spus ea într-un interviu, potrivit Bright Side.

Ea a fost una dintre cele 25 de persoane care au fost salvate după erupția vulcanului White Island.

În momentul erupției, pe insulă se aflau 47 de persoane, iar 22 dintre acestea, din păcate, au decedat. Stephanie Browitt, alături de alte victime, a fost salvată de piloți voluntaricare și-au riscat propriile vieți pentru a ajuta supraviețuitorii. Sora ei, Krystal, nu a putut fi găsită, iar tatăl ei le-a spus piloților să o ia mai întâi pe fiica sa. A decedat în spital câteva săptămâni mai târziu.

A suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului, inclusiv pe față

Nu numai că acest eveniment teribil a curmat viețile iubiților ei membri de familie, dar Stephanie Coral Browitt s-a ales și cu arsuri grave pe tot corpul. Ea a petrecut multe luni în spital pentru recuperare, inclusiv două săptămâni în comă, luptând pentru viața ei, în timp ce se confrunta cu durerea. „Am învățat că lupta pentru supraviețuire este un lucru real… Nu am știut niciodată că am asta în mine.”

stephanie-browitt1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Tânăra a decis să își documenteze întreaga experiență și a început să posteze pe TikTok despre recuperarea sa

În timp ce a fost supusă mai multor operații și proceduri pentru a-și trata arsurile de gradul trei, Browitt a decis să își facă cont pe TikTok și să înceapă să posteze despre procesul de recuperare. În scurtele videoclipuri, ea a răspuns la întrebările pe care i le-au pus oamenii despre tratamentul ei, dar a făcut lumină asupra vieții de zi cu zi a unui supraviețuitor care a trecut printr-o astfel de tragedie. Ea a câștigat rapid un număr mare de urmăritori, care au încurajat-o în aceste momente dificile.

Când a început să posteze primele videoclipuri, pe rețelele de socializare, purta o mască de compresie care îi acoperea cea mai mare parte a feței. De asemenea, ea purta îmbrăcăminte de protecție pe alte părți ale corpului pentru a ajuta la regenerarea pielii. Pe TikTok-ul ei, Stephanie a răspuns adesea la întrebări despre lucruri precum „de ce hainele trebuie să fie strâmte' sau dacă pielea ei simțea mâncărimi în timp ce le purta.

După 30 de luni în care a purtat masca, tânăra a putut, în sfârșit, să o scoată și să își arate fața în fața susținătorilor săi.

„Nu cred că voi fi vreodată complet mulțumită, pentru că în adâncul sufletului îmi lipsește cu adevărat cum arătam înainte”, s-a destăinuit ea despre chipul ei, recunoscând că îi era teamă ca oamenii să nu-i judece cicatricile, mai scrie Bright Side. Dar urmăritorii ei au continuat să o susțină, lăsând multe mesaje de încurajare după videoclipul de mare impact.

Deși a reușit să renunțe la hainele de compresie, procesul de recuperare al lui Stephanie Browitt încă nu s-a încheiat și continuă să îl împărtășească cu milioane de oameni. În același timp, ea este o mare susținătoare a altor supraviețuitori arși, precum și a victimelor care și-au pierdut viața în această tragedie îngrozitoare.

„Îmi doresc ca tatăl și sora mea să fie încă în viață și să fie cu mine și să poată fi aici în acest moment. Sper doar că i-am făcut să fie mândri de ceea ce am devenit în ultimii ani. Asta este tot ce îmi pot dori”, a mai spus Stephanie Browitt, potrivit sursei citată anterior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate