Cum arată acum Sasha, fiul de 5 ani al lui Florin Piersic Jr. Actorul publică rar imagini cu băiatul

Sasha e fiul lui Florin Piersic Jr., nepotul celebrului actor Florin Piersic. Micuțul a împlinit de curând cinci ani și își face părinții mândri. 

 

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta a împlinit la sfârșitul lunii mai cinci ani, acum poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din trăsăturile părinților lui.

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

Florin Piersic Jr., tată de fată și de băiat

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

În 2019, în luna iulie, Florin Piersic Jr. le-a făcut o surpriză de proporţii tuturor când a urcat pe scenă alături de fiul lui. Acesta se afla la Festivalul Internaţional Sibiu unde a primit premiul „Virgil Flonda'.

Cine e Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

Piersic Jr. şi jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani decât actorul, sunt împreună de câțiva ani. Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr. și partenera lui au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete