Cum arată acum Conchita Wurst, câștigătorul Eurovision 2014. Nu a renunțat nici la barbă, nici la părul lung

Conchita Wurst a făcut show în urmă cu șapte ani pe scena de la Eurovision. A impresionat cu talentul lui, dar mai ales cu înfățișarea sa. Artistul a purtat barbă, părul lung, rochie elegantă. Iată cum arată și ce face acum. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Născut pe 6 noiembrie 1988, Thomas Neuwirth s-a lansat în muzică în 2011 sub numele Conchita Wurst. În 2014, artistul reprezintă Austria la concursul Eurovision pe care reușește să-l câștige. În spatele imaginii publice, cea a unei femei cu barbă, se ascunde un transsexual austriac, în vârstă de 33 de ani.

A devenit cunoscut în lumea întreagă în urma celebrului concurs muzical. Și acum se bucură de recunoaștere, de faimă. Este invitat în show-uri de televiziune unde cântă sau întreține atmosfera. Atunci când apare pe micul ecran poartă rochii elegante, părul lung și barbă. Atunci când e acasă, acesta renunță la toate accesoriile și are părul scurt.

În prezent, Conchita Wurst e celebră și pe Instagram acolo unde are peste 390.000 de urmăritori. Nu doar din muzică face bani, ci și din contracte de imagine. A dezvăluit recent că este ambasador al brandului de haine al celebrei Rihanna. A pozat într-o lenjerie intimă provocatoare, galbenă și a anunțat lansarea unei noi colecții.

A fost diagnosticat cu HIV

În 2020 a dezvăluit că a fost testat…seropozitiv. În ceea ce privește diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 3 ani, Thomas Neuwirth recunoaștea că a declarat public că este seropozitiv din cauza amenințărilor pe care le primea constant de la fostul iubit.

În plus, artistul susținea în mai 2020 că situația lui medicală este sub control. Imediat după diagnosticare a primit tratamentul potrivit, iar virusul este inactiv. Acest lucru înseamnă că el nu-l poate da mai departe.

Conchita Wurst a intrat în istorie drept al doilea transsexual care se impune la Eurovision, după Dana International (Israel) în 1998.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete