Cum arată actrița Meg Ryan la 59 de ani? Cum au afectat-o operațiile estetice?

Pe 19 noiembrie, actrita Meg Ryan a împlinit 59 de ani. Aceasta a fost surprinsă pe străzile din Santa Monia alături de fiica sa adolescentă în vârstă de 16 ani, Daisy. Îmbrăcată în haine lejere, cu părul lăsat liber, cu o bască pe cap și ochelari de soare la ochi, actrița din “When Harry Met Sally” s-a ocupat în ultimii ani de creșterea fiicei sale.

În 2006, actrița a adoptat o fată frumoasă din China numită Daisy True când avea doar 14 luni. Ryan a dezvăluit că fiica ei i-a fost repartizată aleatoriu în procesul de adopție. De asemenea, vedeta mai are un fiu, Jack Quaid, în vârstă de 26 de ani cu fostul soț Dennis Quaid.

De-a lungul timpului, a fost ținta zvonurilor referitoare la imaginea ei veşnic tânără. Aceasta se pare că ar fi apelat la intervenții chirurgicale estetice. Dacă la corp arată impecabil și își menține o siluetă de invidiat, la față se văd urmele tratamentelor de rejuvenare.

De fiecare dată când a fost întrebată dacă a apelat la artificii cosmetice pentru a-și menține tonusul tânăr, Meg Ryan a preferat să nu vorbească despre asta.

„Sunt lucruri mai importante de discutat decât cum arată femeile şi cum îmbătrânesc. Ne blocăm în aceste conversaţii despre look, culoarea părului şi altele. E interesant şi amuzant pentru 5 minute, dar atât.'

Pe plan personal, ultimii ani ai actriței au fost extrem de activi, însă pe plan profesional, Meg Ryan nu a mai activat după ce a debutat ca regizor în 2015, cu „Ithaca'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete