Cum afectează Mercur retrograd fiecare zodie

cum afecteaza mercur retrograd fiecare zodie (25 aprilie-1 mai)

Pe 28 aprilie, Mercur își începe mersul retrograd prin zodia Taur și și-l va încheia pe 23 mai. Este o perioadă plină de evenimente, niciunul dintre cele 12 semne zodiacale nefiind ocolit de acestea.

cum afecteaza mercur retrograd fiecare zodie (25 aprilie-1 mai)

BERBEC

Mercur retrogradează, în cazul vostru, în casa banilor. Asta înseamnă că veți intra în posesia unor sume de bani semnificative. Dar pot exista două variante: fie este vorba despre bani pe care i-ați împrumutat cu multă vreme în urmă și acum îi recuperați, fie obțineți o mărire salarială sau o primă de Paște.

Veștile nu sunt la fel de bune în ceea ce privește cuplul, căci Neptun favorizează neînțelegerile și conflictele. Bine-ar fi să adoptați o atitudine pozitivă și să lăsați de la voi.

TAUR

Mercur retrogradează în zodia voastră. Acest lucru vă va face comunicarea cu cei din jur mai dificilă. Aveți mare grijă ca din cauza comunicării deficitare să nu intrați în tot felul de conflicte. Acestea sunt posibile în special la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul. Lipsa de comunicare cu partenerul poate duce la conflicte care să aibă la bază scene de gelozie nefondate.

Sfatul nostru este să încercați să diminuați, cel puțin în această săptămână, consumul de excitante precum cafea, ceai, alcool, tutun. Cum ar fi să fiți și nervoși, și necomunicativi?

GEMENI

Ca urmare a mersului retrograd al planetei Mercur, veți avea ceva bătăi de cap în această perioadă cu partenerul de cuplu. Și asta pentru că vă veți exterioriza mult mai ușor decât de obicei, veți spune exact ce aveți în minte și-n suflet fără să vă cenzurați niciun pic. Problema intervine în cuplurile în care partenerul de cuplu are o vulnerabilitate mai accentuată decât de obicei, vulnerabilitate datorată influențelor astrale.

Încercați să vă temperați atât cât se poate, pentru că altfel, în unele cupluri, se poate ajunge la rupturi.

RAC

Pe voi, mersul retrograd al lui Mercur vă afectează pe casa planurilor de viitor. Fie că este vorba despre planuri pe care vi le-ați făcut cu partenerul de viață, sau despre proiecte la locul de muncă, acestea vor fi repuse în discuție, vor fi negociate, reactualizate, îmbunătățite.

Fiți atenți, în această perioadă, mai ales în ce privește domeniul financiar. Mercur retrograd bulversează judecata, de aceea evitați să investiți sume de bani importante în lucruri de a căror utilitate sau calitate nu sunteți 100% siguri. De asemenea, nu încheiați contracte, nu semnați documente, nu întreprindeți acțiuni importante.

LEU

Mercur retrograd vă va da ceva bătăi de cap în carieră. Există posibilitatea ca, în această perioadă, să nu fiți pe aceeași lungime de undă cu colegii, să nu dați randament la lucrul în echipă, să nu aveți nicio idee bună. Oricum ar fi, nu vă supărați. Este o perioadă trecătoare și nu peste mult timp veți avea și zile mai bune.

Dacă vă ajută la ceva, să știți că veți sta foarte bine la capitolul sex-appeal. Dacă aveți deja o relație, aveți grijă să nu cădeți în ispită, pentru că este destul de probabil să primiți avansuri. Dacă nu aveți o relație, este șansa voastră să cunoașteți o persoană cu care să formați un cuplu.

FECIOARĂ

În cazul vostru, Mercur retrograd se va afla pe casa studiilor. Este, așadar, o perioadă favorabilă susținerii unor examene sau începerii unor cursuri, indiferent de natura lor. Nu mai sunteți la vârsta studiilor? Atunci poate doriți să vă luați carnet de conducere. Profitați și începeți școala de șoferi acum.

Veștile sunt bune pentru voi și în ceea ce privește jobul. Aveți idei inovatoare care cu siguranță vor fi bine primite de colegi și mai ales de superiori.

BALANȚĂ

Pe voi, Mercur retrograd vă afectează în ceea ce privește bugetul comun cu partenerul de viață. Este momentul să vă socotiți toți banii de care dispuneți, să vă puneți pe hârtie toate cheltuielile pe care le aveți de făcut în viitorul apropiat, de la facturile curente până la vacanța din vară. În lipsa unei organizări, veți avea tendința să cheltuiți peste măsură și să vă treziți și înglodați în datorii.

Un semnal de alarmă ar fi de tras în ce privește relația de cuplu. Anumiți membri ai familiei vor simți nevoia să se implice mai mult decât e cazul în problemele voastre, ceea ce nu va fi de bun augur pentru cuplu. Fiți fermi și interziceți-le să se bage în probleme care nu-i privesc direct.

SCORPION

Vouă, Mercur retrograd vă poate da serioase bătăi de cap în relația de cuplu. Și asta din cauza lipsei de comunicare. Nu aveți chef să vorbiți cu partenerul, aveți pretenția să ghicească ce-aveți în cap, iar când nu reușește s-o facă, vă enervați. Unii dintre voi vor fi tentați să fie infideli. Noi zicem să nu vă asumați acest risc!

Câștiguri însemnate se anunță în această perioadă. Sau măcar suficiente ca să nu vă lipsească nimic de pe masa de Paște și să le cumpărați și cadouri celor dragi.

SĂGETĂTOR

Mercur retrogradează, în cazul vostru, în sectorul locului de muncă. Așadar, ar putea apărea unele neînțelegeri cu colegii, ar putea ieși la suprafață probleme mai vechi care nu au fost rezolvate sau au fost tratate superficial, iar acum s-au acutizat. Este bine să le rezolvați măcar de data asta, însă încercați, pe cât posibil, să vă păstrați calmul. Din păcate, sunteți predispuși la irascibilitate și vă aprindeți foarte ușor.

Ca o recomandare, încercați, în această perioadă, să diminuați consumul de excitante: cafea, ceai, tutun.

CAPRICORN

Pe voi, Mercur retrograd vă influențează  în sectorul iubirii, al relației de cuplu. Acest context astral vă va ajuta să vedeți mult mai limpede lucrurile și să luați o decizie la care ați chibzuit mult. Sau… poate altcineva va lua această decizie în locul vostru.

Așadar, poate veni cu o rezolvare pe care o tot amânați. Aceasta poate fi în sensul bun – spre exemplu, oficializarea relației – sau în sens negativ – destrămarea ei. Orice întorsătură ar lua lucrurile, trebuie să fiți conștienți că e spre binele vostru.

VĂRSĂTOR

Mercur retrograd în casa familiei anunță discuții aprinse și neînțelegeri cu părinții, cu rude mai îndepărate sau cu copiii, dacă aveți. Probabil că voi veți încerca să temperați discuțiile, să detensionați atmosfera, dar s-ar putea ca încercările voastre să fie sortite eșecului. Pe cât posibil, continuați să fiți aceeași persoană pe care o caracterizează tactul și să vă bucurați, cât se poate, de Sărbătorile Pascale.

Vestea bună este că partenerul de cuplu vă va fi alături și vă va susține, ocazie cu care relația voastră se va îmbunătăți sau, în unele cazuri, se va reinventa.

PEȘTI

Mercur retrograd în casa comunicării va face din voi buni comunicatori, buni negociatori, veți ști să vă apărați interesele și să obțineți tot ce vă puneți în minte. Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă, acum este momentul s-o faceți pentru că veți găsi rapid jobul căutat și veți fi destul de convingători la interviu încât să fiți angajați pe loc.

Pot apărea discuții în relația de cuplu, generate de cheltuielile comune. Poate n-ar fi rău dacă ați începe să țineți o evidență mai strictă a acestora, pe fiecare lună, eventual într-o agendă, pentru ca niciunul dintre voi să nu mai aibă impresia că pune mai mulți bani decât celălalt la achitarea facturilor, a întreținerii etc

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop