Cum afectează eclipsa de Soare din 9 martie fiecare zodie

Pe data de 9 martie, la ora 3.55, va avea loc o eclipsă de Soare care, din păcate, nu va fi vizibilă din România. Ca orice eveniment astrologic major, și această eclipsă va influența fiecare zodie pe anumite sectoare ale vieții.

eclipsa de soare 9 martie

BERBEC

Voi ați cam avut în ultima vreme o grămadă de frământări sufletești. N-ați reușit să vă găsiți liniștea și echilibrul nici în viața personală, nici în cea profesională. Această eclipsă vine, însă, cu rezolvări. Rămâne de văzut dacă aceste schimbări vor fi pozitive sau negative, important e că eclipsa vine să descurce niște ițe pe care voi nu ați avut tăria să le descurcați.

Atenție și la sănătate! Fiți atenți la ce semnale vă transmite organismul, pentru că aveți o sănătate destul de fragilă în această perioadă. N-ar fi rău să vă faceți un control general, niște analize de rutină.

TAUR

Vouă, eclipsa de Soare vă va aduce, pe de o parte, oferte de muncă, oportunități la care nici nu v-ați fi gândit, posibilități de vă implica în activități caritabile. Dacă este vorba despre acestea din urmă, e posibil să nu fie remunerate într-o primă fază, însă puteți sta liniștiți pentru că, la un moment dat, va veni și răsplata pentru eforturile voastre.

De asemenea, veți reîncepe să socializați, să strângeți în jurul vostru prieteni cu care nu v-ați mai văzut de ceva vreme. Cu această ocazie, este posibil ca unii dintre ei, cei de la care vă așteptați mai puțin, să vă înșele așteptările, să vă dezamăgească profund.

GEMENI

Pentru voi, eclipsa de Soare vine în primul rând cu rezolvări ale unor probleme mai vechi. Dacă ați avut ceva neînțelegeri cu membrii familiei, acestea se vor rezolva începând cu data de 9 martie. Dar… nu neapărat în sensul dorit de voi.

De asemenea, cu ocazia eclipsei veți reuși să vă reintegrați în viața socială, căreia îi cam duceați dorul. Veți afla vești surprinzătoare despre oameni cu care ați pierdut legătura de mult. Important este însă că vă veți simți excepțional, vă veți binedispune și veți reuși să vă relaxați așa cum n-ați mai făcut-o de multă vreme.

RAC

Datorită contextului astral pozitiv existent în această perioadă, este o perioadă propice reglării chestiunilor financiare. Dacă ați luat cu împrumut bani, înapoiați-i în această săptămână. Amânarea vă va îngreuna situația financiară.

Pe plan profesional, este posibil să fiți trimiși în deplasări, să faceți călătorii în interes de serviciu, ceea ce nu vă va surâde pentru că va trebui să fiți însoțiți de persoane pe care nu le agreați în mod deosebit. De asemenea, este probabil să vi se pună bețe în roate, motiv suficient de puternic pentru a nu demara niciun proiect de anvergură în această perioadă.

LEU

Vești foarte bune pentru voi în special în ce privește sectorul financiar. Aspectul format de Neptun în această perioadă vă va sprijini să vă rezolvați anumite probleme financiare pe care le aveați de ceva vreme. Dacă sunteți în șomaj sau doriți să vă schimbați jobul, aveți toate șansele s-o faceți în această perioadă.

Atenție la sănătate! Din cazua nivelului de energie destuld e scăzut, veți avea și căderi nervoase destul de frecvent. Știți ce v-ar ajuta mult în această perioadă? Să vă luați un animăluț de companie. Vă va destinde și vă va umple de bucurie.

FECIOARĂ

Eclipsa de Soare vine cu vești bune pentru nativii singuri. Dacă nu sunteți într-o relație, aveți șanse maxime să intrați într-una urmare a acestui eveniment astrologic. În cazul cuplurilor, lucrurile sunt ceva mai complicate. După îndelungi analizări ale situației din cuplu, voi veți lua decizii: fie vă veți oficializa relația, fie… o veți încheia.

De asemenea, încercați să nu semnați niciun fel de contract în preajma momentului eclipsei. Amânați câteva zile… s-ar putea să realizați că nu ar fi fost o decizie înțeleaptă și să reevaluați termenii contractului.

BALANȚĂ

Odată cu eclipsa de Soare din 9 martie, este posibil să vă treziți cu noi responsabilități la locul de muncă. Le puteți accepta sau nu. Dacă nu vă simțiți în stare, mai bine refuzați pentru că greșelile vă vor costa scump.

Atenție la sănătate! Nu ignorați semnalele pe care vi le transmite organismul și faceți-vă un control general. În lipsa acestuia, problemele de sănătate își vor cam face de cap. Dacă nu sunt depistate, se vor agrava pe parcursul anului. Ceva probleme de sănătate sunt posibile și la unii dintre membrii familiei, care ar putea avea nevoie de ajutorul vostru.

SCORPION

Eclipsa de Soare din 9 martie aspectează bine, în cazul vostru, sectorul relațional. Dacă nu formați încă un cuplu, sunt șanse să vă îndrăgostiți și să puneți bazele unei relații de lungă durată. Dacă aveți o relație de ceva vreme, aceasta are șanse să se revigoreze. De asemenea, multe dintre cuplurile în care se află Scorpioni vor lua decizia de a concepe un copil.

Din punct de vedere al sănătății, dacă suferiți de afecțiuni inflamatorii, acestea vor cunoaște o ameliorare considerabilă, grație aspectelor pozitive formate de Neptun. Atenție, însă! Există risc de intoxicații sau de tulburări gastrice.

SĂGETĂTOR

Și în cazul vostru, eclipsa de Soare aduce rezolvarea problemelor acolo unde ați amânat-o sau nu ați avut tăria s-o faceți. Se vor rezolva și neînțelegeri din sânul familiei, iar dacă la mijloc se află o moștenire care a ridicat probleme, se vor soluționa și acestea, cel mai probabil în favoarea voastră.

Vești bune pentru Săgetătorii singuri. Este o perioadă favorabilă îndrăgostirii și punerii bazelor unei relații de lungă durată.

CAPRICORN

Voi veți fi foarte săritori în perioada eclipsei, gata în orice moment să dați tot ajutoruld e care sunteți în stare. Cel puțin la serviciu, ajutorul vostru va fi mai mult decțt bine-venit și va contribui în foarte mare măsură la rezolvarea unor probleme interne care începuseră să se agraveze.

Din punct de vedere financiar, perioada nu va debuta foarte promițător, dar, în final, veștile vor fi dintre cele bune. Dacă sunteți înglodați în datorii, Saturn vă va ajuta să ieșiți onorabil din acest impas.

VĂRSĂTOR

Eclipsa din 9 martie nu vă este foarte favorabilă. Din punct de vedere financiar, sunteți predispuși la pierderea banilor. Dacă îi dați cu împrumut, s-ar putea să nu-i mai vedeți niciodată înapoi, s-ar putea să fiți înșelați de către vânzători, s-ar putea să pierdeți bani din buzunar… oricum ar fi, sunteți predispuși la a fi păgubiți.

De asemenea, în această perioadă nu este indicat să semnați contracte sau alt fel de documente. Dacă este musai, citiți-le cu atenție de 2-3 ori. Există aceeași posibilitate de a fi înșelați.

PEȘTI

Eclipsa de Soare vă va afecta în special pe sectorul partenerial. Este vremea să luați o decizie foarte importantă. Așadar, fie stabiliți data nunții, fie… vă despărțiți. Evenimentele din ultima vreme dintre voi au contribuit din plin la decizia pe care urmează să o luați.

Jupiter prost aspectat vă pune ceva bețe în roate în sectorul financiar. Nu doar că nu aveți șanse de câștig, dar veți și pierde bani sau veți avea cheltuieli neprevăzute. De exemplu, e posibil să vi se defecteze vreun aparat prin casă de care aveți nevoie urgentă și va trebui să achiziționați unul nou în ciuda faptului că aveți deja banii planificați pentru altceva.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop