Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

Alexandra Stan

În urmă cu șase ani, imaginile în care artista Alexandra Stan este surprinsă cu ochiul vânăt și cu urme de violență pe corp au șocat întreaga țară.

Atunci, cântăreața explica cum Marcel Prodan, managerul care îi era și iubit, a agresat-o fizic în urma unei discuții aprinse care a început în mașină.

Nu era prima dată când încerca să o intimideze cu gesturi agresive. Recent, solista a povestit cum a reușit să treacă pesta trauma care a marcat-o.

Campania Femeia ca o pradă, demarată de Pro TV, a prezentat pe larg povestea Alexandrei Stan.

Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

„Am făcut foarte multă terapie după și mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui când ajunge în situații de genul acesta.

Adică am înțeles că și eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate. Am ajuns atât de departe, în punctul în care el să mă jignească.

Nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, a început artista mărturisirile, potrivit Click!.

„A început să mă înjure și să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinții mei, și să mă lase în câmp acolo, știți s-a rupt filmul.

Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut și am încercat să fug. Cred că avea 80 la oră și am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta și tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el mașina, am coborât și am alergat pe mijlocul străzii.”

Cum a scăpat din mâinile agresorului ei?

Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o mașină de poliție și m-a văzut că eram disperată și Marcel a întors pe linia continuă.

A venit și el în spatele poliției și atunci și-a dat seama ce a făcut și a încercat să mă împace, «Hai gata, calmează-te».

Nu aveam cum să mă calmez și îmi era frică să mă urc cu el în mașină și zicea „că e ok, ne descurcăm”.

Și polițistul i-a zis: «Cum adică e ok?, fata asta e plină de sânge, cum e ok?». Și m-am dus cu poliția, m-au dus la spital la Urgențe. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a mai spus artista.

Solista a explicat că în familie nu a avut parte de episoade de agresiune, tatăl ei fiind un părinte extrem de protector.

Marcel Prodan nu a vorbit cu presa despre cele întâmplate. Declarații a dat doar în sala de judecată.

Au fost acuzații de șantaj, de înșelăciune, de tâlhărie și de vătămare corporală, pentru care a primit șapte luni cu suspendare.

Foto: Instagram, Libertatea.ro

Citește și:

Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Nicio vedetă nu a mai apelat până acum la acest tip de transformare

Ilinca Vandici, despre postura femeii înșelate și depresia postnatală, pe Youtube: „Sunt lucruri care mi s-au întâmplat'

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete