Cum a slăbit cântăreața Alessandra 40 de kilograme în 8 luni. E colegă și bună prietenă cu Theo Rose

Alessandra, în vârstă de 26 de ani, cântă alături de Theo Rose la diferite evenimente. În afara scenei, cele două sunt și foarte bune prietene. De curând, tânăra a impresionat cu transformarea ei fizică după ce a slăbit 40 de kilograme.

Cântăreața Alessandra a recurs la operația de micșorare a stomacului la recomandarea medicului. După mai multe încercări de a slăbi, a făcut un control medical și i s-a spus că are probleme cu glanda tiroidă, scrie protv.ro.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a povestit despre intervenția pe care a făcut-o, gastric sleeve.„Îți zic de ce am luat decizia asta. La început am crezut că sunt gravidă și m-am uitat la mine și am zis: nu am cum să fac chestia asta. M-am speriat foarte tare. Nu aveam cum să dau jos kilogramele alea. (…)

Am reușit să slăbesc 40 de kilograme în aproape 8 luni. Sunt foarte recunoscătoare și doctorului și lui Dumnezeu, și mie, și tuturor oamenilor care m-am încurajat', a spus cântăreața.

Totodată, ea s-a mândrit că în acest proces a avut-o mereu alături pe Theo Rose, dar și pe iubit. „Sunt cu el fix de când mi s-a declanșat glanda, de când am început să mă îngraș. El m-a văzut îngășându-mă în 2 ani și ceva vreo 20 de kilograme', a mai spus ea.

alessandra-a-slabit-40-de-kilograme-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe Instagram, unde are zeci de mii de fani, ea a dezvăluit mai multe amănunte despre operația care a ajutat-o să slăbească 40 de kilograme. „Mi s-a recomandat operația de GSL pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să va spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile sper că pentru totdeauna.

Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete