Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme

Dieta Anamaria Prodan

Dieta Anamaria Prodan

În doar opt luni, Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme. La ce trucuri a apelat vedeta.

La 47 de ani, Anamaria afișează o siluetă de invidiat. În trecut, Anamaria Prodan se lăuda cu forme destul de voluptoase, dar vedeta a decis să ia decizii serioase în privința stilului său de viață.

Dacă în vara anului trecut impresa cântărea 77 de kilograme, acum acul cântarului indică 55 de kilograme.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme

“De la 72 kg am ajuns la 55 kg. Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria pentru Click!

În urmă cu câteva săptămâni, prin intermediul rețelelor sociale, Anamaria Prodan-Reghecampf le-a transmis un mesaj femeilor care susțin că nu pot să arate bine .

“La 47… putem sa arătam și mai bine! Să nu vă aud că nu putem… că avem copii, că suntem stresate… nu există așa ceva! Ține de voință și de respect faţă de noi!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De asemenea, în 2017, Anamaria a ținut o dietă care a ajutat-o să scape de aproximativ 15 kilograme.

“Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan, pentru o emisiune TV.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete