Cum a scăpat tatăl lui Liviu Teodorescu de ipohondrie?

Mircea Teodorescu, tatăl artistului Liviu Teodorescu, a vorbit cu sinceritate despre o perioadă mai dificilă din viața lui, când suferea de ipohondrie.

Actorul Mircea Teodorescu a apărut de mai multe, la emisiuni, alături de fiul lui, muzicianul Liviu Teodorescu. Cu o experiență bogată de viață, acesta are numeroase povești de împărtășit, mai ales în legătură cu starea de bine care îl caracterizează acum. Mulți spun că cei doi sunt mai degrabă frați, datorită fizicului, dar și optimismului care îi caracterizează.

Cu toate acestea, Mircea Teodorescu a vorbit și despre un moment mai vulnerabil în viața lui. Timp de câțiva ani, acesta s-a confruntat cu episoade puternice de ipohondrie. „După 45 de ani am devenit sănătos. Până atunci eram ipohondru', a povestit acesta într-una din emisiunile lui Cătălin Măruță.

Tatăl lui Liviu Teodorescu: „Când am ajuns la armonie, au dispărut toate'

„Stăteam mai mult acasă, nu eram împlicat într-o activitate care să mă solicite prea tare, și aveam timp să mă gândesc. Lucrurile din jurul meu erau echilibrate, oarecum, iar eu eram bolnav. Mergeam la prietenii medici, făceam ecografii, radiografii. Mi-era teamă de tot ce înseamnă boală, îmbătrânire', a recunoscut acesta.

„În căutările mele, am dat peste NLP – o programare neurolingvistică. Aceasta unește mintea și corpul. Dacă mintea gândește rău, negativ, face rău corpului. Orice gând se duce acolo, pe un organ, îl ține într-o stare de alertă, într-o tensiune. (…) Lucrurile s-au schimbat prin acele exerciții de meditație. Te ajută să ajungi la tine, la ce e mai important pentru tine. (…) Când am ajuns la armonie, au dispărut toate. M-am dus într-un centru al meu în care iubirea ar fi un element principal, dominant și, ca prin minune, au dispărut orice durere', a mărturisit Mircea Teodorescu.

Mircea Teodorescu este actor la Teatrul Nottara, dar are și propria trupă de teatru pentru copii. „Când intri în relație cu copiii, nu ai timp să te gândești la nimic. La < < Mirchiolino>>, „acolo fac pe clovnul, mă relaxez și nu mă mai doare nimic'.

Liviu TeodorescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Joseph Hahad, în lacrimi la Master Chef

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete