Cum a scăpat Beyoncé de kg luate în timpul sarcinii cu gemeni? Artista avea nu mai puțin de 90 de kg

Recent, Beyoncé a împărtășit publicului larg călătoria sa către un organism mai sănătos și un fizic armonios. Ieri seară, 24 iulie, artista a publicat un clip pe YouTube intitulat „22 de Zile de Nutriție”.

Cum a scăpat Beyoncé de kg luate în timpul sarcinii cu gemeni? Artista avea nu mai puțin de 90 de kg

În videoclipul care documentează regimul cântăreței dinaintea reprezentației sale din cadrul Festivalului Coachella 2018, o putem vedea pe Beyoncé vorbind sincer despre călătoria sa către o siluetă mai suplă.

„Bună dimineața. Este ora 5:00 și azi este prima zi a repetițiilor pentru Coachella”, mărturisește artista în timp ce se așează pe cântar. „Coșmarul tuturor femeilor .. asta este greutatea mea acum, 80 de kg. Avem un drum lung de străbătut.”

După sarcină, artista cântărea nu mai puțin de 90 de kg. Pentru a se pregăti pentru epica sa reprezentație, Queen B a apelat la prietenul și antrenorul ei, Marco Borges, care este de asemenea un psiholog și un autor de mare succes.

Marco este inițiatorul programului de „22 de Zile de Nutriție”, focusat pe formarea unor obiceiuri mai sănătoase cu ajutorul unei diete bazate pe plante.

În videoclip este notat și faptul că Beyoncé a urmat programul de „22 de Zile” de 2 ori, adică pentru un total de 44 de zile, pentru a ajunge la „obiectivul” setat pentru Festivalul Coachella 2018.

„Am revenit pe scenă după ce am dat naștere gemenilor”, mai dezvăluie în același clip artista, care i-a născut pe gemenii Rumi și Sir Carter în luna iunie a anului 2017.

„Eram o femeie care simțea că trupul nu-i mai aparține.” Recent, după bunele sale rezultate, Beyoncé a decis să colaboreze cu antrenorul ei pentru a lansa regimul alimentar creat de bărbat.

Dorința cântăreței este aceea de a-și motiva fanii să adopte un stil de viață sănătos. „Este timpul să muncesc, iar, pentru asta, trebuie să mă mobilizez. Scăparea de kg în plus pentru mine a fost mult mai rapidă decât revenirea cu adevărat în formă.”

Urmărește clipul de mai jos pentru a vedea ce anume presupune dieta creată de Marco Borges.

Foto: Instagram

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete