Cum a revenit Adela Popescu la silueta dinaintea sarcinilor?

Actrița, artista și prezentatoarea de televiziune Adela Popescu s-a căsătorit cu actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan în anul 2015.

Cum a revenit Adela Popescu la silueta dinaintea sarcinilor?

Primul fiu al perechii, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018. Recent, Adela a dezvăluit cum a revenit la silueta dinaintea sarcinilor.

„Constatasem și eu că, după nașterea lui Alexandru, tenul meu arăta foarte bine. Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa.

Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă. Radu a adus în viața mea echilibru din punct de vedere alimentar.

El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. 

Chiar dacă la emisiune [Vorbește Lumea] mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a declarat Adela Popescu, pentru VIVA!.

Meniul zilnic al Adelei Popescu

„Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc.

Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe. La prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată.

Preferata mea este de ton. Sau amestec tot ce găsesc”, a mai povestit Adela în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu, despre al treilea copil: „Suntem un pic depășiți de situație”

Adela Popescu, probleme cu înțărcarea fiului ei Andrei: „S-au complicat lucrurile rău de tot”

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete