Cum a reușit Dorian Popa să aibă succes și bani: „La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău”

Dorian Popa e cântăreț, actor, influencer și antreprenor. El deține o afacere în imobiliare, deține un cartier de vile pe care recent le va scoate la vânzare. Despre succesul lui în carieră, artistul a vorbit într-un interviu pentru Playtech.

„Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău. Și când îi ai este rău că după vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man mai precis în domeniul bancar, mă visam eu așa.', a declarat Dorian.

„Cred că cel mai bun pas în cariera mea a fost în momentul în care am renunțat la managementul propriu zis și am început să-mi fac eu singur managementul. Pentru că în momentul ăla am preluat hâțurile business-ului și am știut clar ce își dorește fiecare impresar cu care vorbesc, cum să mă împrietenesc cu fiecare, afacerile, clienții, agențiile. În momentul ăla lucrurile au început să aibă sens.', a mai completat artistul.

dorian-popa-bani-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dorian Popa nu mai are intermediari, preferă să stabilească el toate contractele. „Am învățat de-a lungul timpului să fiu mai atent la contractele pe care le semnez. Din păcate am învățat o chestie care pe mine mă doare, căci eu sunt un om care ține foarte mult la cuvânt.

Eu când îmi dau cuvântul nu mai dau înapoi. Însă, din păcate, am învățat că în ziua de azi, dacă vrei să păstrezi o relație de prietenie trebuie să ai un contract nu că bine pus la punct, din ăla verificat din scoarță în scoarță. Dacă e bine pus la punct nu te vei certa cu nimeni, că dacă omul citește acolo că doar așa vom fi prieteni, atunci merg lucrurile', a mai explicat artistul, care spune că ar fi fost un bun avocat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete