Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatalăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Claudia Pătrășcanu a devenit mamă de două ori, are o familie frumoasă și chiar dacă lucrurile acum s-au așezat și totul este perfect, felul în care viața ei s-a schimbat a influențat-o foarte mult.

Rolul de mamă este unul important pentru orice femeie și dă naștere unor emoții puternice. Cu toate că este o experiență cu totul specială, imediat după naștere, o mulțime de femei se confruntă cu depresia postnatală. Depresia postnatală este caracterizată de o tristețe puternică, la care se adaugă oboseala, pierderea apetitului alimentar, anxietatea sau insomnia. Toate aceste manifestări apar pe fondul stresului asociat asumării acestui nou rol, care impune o mulțime de responsabilități.

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

Depresia postnatală poate afecta pe oricine, iar vedetele nu fac excepție. Foarte multe persoane publice au povestit că au trecut prin astfel de episoade mai puțin plăcute, iar Claudia Pătrășcanu face și ea parte din această categorie. Vedeta este mama a doi copii, iar după prima sarcină, aceasta a mărturisit că s-a confruntat cu depresia postnatală. Pentru că s-a bucurat de sprijinul tuturor celor dragi, cântăreața a reușit să pună capăt acestei perioade dificile.

“După prima sarcină, la Gabriel, cred că tocmai în ideea în care nu știam cu ce se mănâncă treaba asta. Cred că nu am vrut eu să am depresie, cred că s-a întâmplat pur si simplu. Lucrurile astea se întâmplă pur și simplu, nu le controlezi. Eram mai sensibilă, nu suportam să îmi spună nimeni nimic, nimeni nu avea nimic cu mine, dar mie mi se părea că aveau. Plângeam și îmi era frică să nu se întâmple ceva cu Gabriel. Aveam nevoie de mai multă atenție, afecțiune. Am avut noroc cu soțul meu că mi-a fost alături și contează foarte mult. A înțeles acea perioadă și cred că el s-a documentat mai mult decât mine. A citit pe ascuns ce înseamnă depresia postnatală.”, a spus Claudia Pătrășcanu, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Dacă după prima sarcină depresia postpartum i-a dat mari bătăi de cap, la cea de-a doua sarcină lucrurile au fost mult mai simple. Imediat după ce a devenit mamă pentru a doua oară, cântăreața și-a intrat rapid în rol, fără să mai aibă de suferit de pe urma stărilor de tristețe accentuată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Claudia Pătrășcanu.

Foto: facebook

Citește și: 

Andreea Bălan, momente emoționante alături de bunica ei de 84 de ani: „Mamaie, să ai viață lungă!'

Britney Spears, ținută total neinspirată. Cum a apărut cântăreața pe covorul roșu?

Cum a reușit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme? Regulile care i-au schimbat viața cântăreței

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete