Cum a reacționat fiica Oanei Ioniță când a aflat că a fost mințită 13 ani în legătură cu tatăl ei biologic: „M-a ascultat jumătate de oră”

Oana Ioniță a povestit cum a reacționat Isabel, în vârstă de 13 ani, când a aflat că adevărul despre tatăl ei. Adolescenta nu și-a dorit să-l cunoască.

După ani de tăcere și ascundere, Oana Ioniță, cunoscuta coregrafă, a luat o decizie curajoasă și importantă în viața sa. Ea a hotărât că este momentul să îi dezvăluie fiicei sale, Isabel, adevărul despre tatăl ei biologic.

Oana a înțeles că acesta este un subiect sensibil și a dorit să găsească o soluție potrivită pentru a minimiza impactul emoțional asupra fetiței sale. Conștientă de importanța sprijinului psihologic în astfel de situații delicate, Oana Ioniță a căutat ajutorul specialiștilor în domeniu. Împreună cu psihologii, ea a găsit o modalitate adecvată de a aborda subiectul și de a-i comunica fiicei sale adevărul despre tatăl ei biologic.

Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a avut grijă să pregătească acest moment cu atenție și să se asigure că Isabel va fi protejată și susținută în timpul acestui proces. Decizia Oanei Ioniță de a împărtăși acest adevăr important cu fiica sa demonstrează curajul și responsabilitatea sa ca mamă. Ea a înțeles că este momentul să ofere transparență și sinceritate în relația cu Isabel, în ciuda dificultăților și emoțiilor implicate.

„A fost cea mai bună soluție. Atunci când am avut discuția cu ea, ori pentru că eu i-am explicat situația și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat jumătate de oră, de cum s-a întâmplat, de ce am ales așa, a respectat dorința mea. Cumva, când a concluzionat, mi s-a părut surprinzător că nu spus «vreau să îmi cunosc tatăl». Momentan a spus că este foarte bine așa cum este și nu simte nevoia să îl cunoască pe tatăl ei natural', a delcarat Oana Ioniță, într-o emisiune TV.

Spre surprinderea mamei sale, Isabel a înțeles foarte bine situația și nu își dorește să își cunoască tatăl biologic.

Oana Ioniță și fiica saSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Oana Ioniță a povestit că ea și Florin Budnaru, tenorul cu care a fost căsătorită timp de 10 ani, au divorțat în 2022. Cuplul are un băiat în vârstă de 9 ani, dar Isabel este fiica pe care Oana a avut-o dintr-o relație anterioară cu un bărbat de origine spaniolă numit David. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit că ea și Florin s-au căsătorit când Isabel avea doar 3 ani și că au încercat să țină secret faptul că Florin nu este tatăl biologic al fetiței. Cu toate acestea, anul acesta au decis să-i spună adevărul.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete