Cum a reacționat actorul Adrian Titieni la aflarea veștii că fosta lui soție formează un cuplu cu Alexandru Papadopol, fostul soț al Ioanei Ginghină

Potrivit publicației Click!, actorul Adrian Titieni nu ar fi primit deloc bine vestea că fosta lui soție, actrița Adriana Titieni, formează în prezent un cuplu cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viață al Ioanei Ginghină.

Imaginile cu Adriana Titieni și Alexandru Papadopol îmbărățisându-se și sărutându-se nu l-ar fi bucurat deloc pe actor.

„Adi este distrus. Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul alături de care joacă în aceeaşi piesă de trei ani.

Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz.

Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat, pentru sursa menționată anterior, persoane din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Cum a reacționat actorul Adrian Titieni la aflarea veștii că fosta lui soție formează un cuplu cu Alexandru Papadopol, fostul soț al Ioanei Ginghină

Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă împreună de trei ani în piesa de teatru O spovedanie.

Următoarea reprezentație este programată în septembrie, însă ar putea suferi modificări în ceea ce privește distribuția.

„Adrian nu vrea să stea faţă în faţă sau pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult.

Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeași sursă pentru Click!.

Până în prezent, niciunul dintre cei trei nu a comentat pe marginea acestui subiect. Este totodată foarte posibil ca relația dintre Adriana și Adrian Titieni să se fi sfârșit cu mult timp în urmă.

Mai mult decât atât, este la fel de posibil și ca actorului să îi fi fost adusă la cunoștință noua relație a fostei sale partenere cu mult timp înaintea apariției respectivelor imagini în presă.

Doar Adrian, Adriana și Alexandru pot dezvălui ce s-a petrecut cu adevărat.

Foto: Facebook

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry, în vacanță în Franța, la doar câteva zile după sejurul din Ibiza, Spania

Reacția Ioanei Ginghină după ce fostul ei soț a fost surprins în compania unei alte actrițe

Au un mariaj atipic! S-au căsătorit în urmă cu un an, dar nu locuiesc împreună! Motivul lor o să te surprindă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete