Cum a început pasiunea lui Neti Sandu pentru astrologie?

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii Horoscop a Știrilor Pro TV, a dezvăluit cum a început pasiunea ei pentru astrologie.

Vedeta TV a explicat, într-un interviu oferit publicației online Perfecte.ro, că a făcut astrogamele celor din familie și colegilor de muncă.

Cum a început pasiunea lui Neti Sandu pentru astrologie?

În anul 1990 și-a făcut prima astrogramă și, încă de atunci, a fost fascinată de astrologie. Întrebată dacă e scris în stele ce fel de oameni suntem, Neti Sandu a răspuns:

„Da, eu așa zic. Cred că nu știm noi câte știu ele, asta-i realitatea. Noi nu avem atâta cunoaștere. Eu așa am început, pentru că am fost curioasă să văd tot ce se poate afla.

Îmi amintesc că la început am făcut astrograme pentru toți colegii, pe când lucram la o bibliotecă. Numai cine nu a vrut nu a căpătat o astrogramă.

Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie. Am făcut școală pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele.

Astrologia este inepuizabilă. Cred că mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atâta capacitate și atâta minuțiozitate încât să putem înțelege totul”.

Vedeta a explicat cât de greu este să realizeze o astrogramă: „Întâi trebuie să înveți fiecare zodie.

După aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut.

Ca să poți să spui ceva despre acel om, trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni, etc.

E inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează”.

De ce nu a avut Neti Sandu copii?

„Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aia. N-aş fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită.

Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare. Nu-mi pare rău într-un fel, dar era bine să fi avut un copil.

Pe de altă parte, de-abia după ce am făcut terapie, am înţeles ce greşeli aş fi făcut cu el şi, dacă aş putea acum să fac şi n-ar fi atât de greu fizic, acum aş şti ce să fac cu el. Văd cu totul altfel lucrurile”, a declarat vedeta TV în timpul emisiunii La Radio cu Andreea Esca, potrivit OK! Magazine.

Foto: Facebook

Citește și: 

Alina Puscas, implicată într-un accident rutier. Cine a fost de vină și care este starea vedetei TV?

E oficial! Andreea Antonescu și soțul ei divorțează. Care este motivul?

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete