Cum a fost surprinsă Mioara Roman acum, în centrul de recuperare. Are 81 de ani

Mioara Roman se află acum într-un centru de recuperare. În vârstă de 81 de ani, aceasta urmează acolo mai multe tratamente printre care și kinetoterapie. Iată cum a fost surprinsă.

Pe 17 iunie, Oana Roman a publicat pe Instagram o poză cu mama sa. Mioara Roman apare în imagine cu un aranjament de flori în brațe, un cadou pe care l-a primit de la echipa medicală de acolo. Aceasta are părul pe spate, ochelarii la ochi și zâmbetul pe buze. „Mama e la tratament și văd că a primit flori. Cei de la centru au grijă să se simtă specială', a notat Oana Roman pe Instagram.

La începutul lunii iunie, Catinca și Oana Roman anunțat public că își duc mama la un centru de recuperare. „Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…’, a spus Oana Roman pe Instagram pe 7 iunie.

Nu este pentru prima dată când Mioara Roman merge acolo, și în luna aprilie a fost internată. Paștele l-a petrecut însă acasă, cu cei dragi.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! 

Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată', a povestit Oana, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete