Cum a fost cucerită Anca Serea de Adi Sînă: „A insistat toată noaptea”

Invitată în emisiunea lui Măruță, Anca Serea a făcut numeroase dezvăluiri despre relația ei cu Adi Sînă. Aceasta a stat de vorbă cu fetița Danielei Gyorfi, Maria Gyorfi Tal, și a povestit cum a cucerit-o Adi Sînă.

Micuța Maria și Anca au abordat subiectul „dragoste la prima vedere'.

„Doar în filme există dragoste la prima vedere. Dă-mi numărul tău și…', a spus Maria.

„Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață', a declarat Anca Serea.

După cele auzite, micuța a închis discuția spunând că „e foarte siropos.'

De când sunt căsătoriți Anca Serea și Adi Sînă?

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în noiembrie 2015. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, pe când ea era reporter la o televiziune muzicală și el făcea parte din trupa Akcent.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii', a povestit Anca Serea acum câțiva ani pentru Click.

În prezent, Anca are șase copii, dintre care patru cu Adi Sînă. Cei mari, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher. Vedeta nu a fost căsătorită cu omul care a trecut în neființă în anul 2010.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete