Cum a descoperit Manuela Hărăbor că băiatul ei are autism: „Nici medicii la rândul lor nu îi găseau un diagnostic”

Manuela Hărăbor a vorbit despre momentul în care a descoperit că fiul ei, Andrei, are autism. Actrița a sesizat diferențele de comportament ale copilului său încă din primul an de viață al acestuia.

Invitată la emisiunea online a Danei Săvuică, Manuela Hărăbor a povestit cum a descoperit că fiul ei și al lui Dan Chișu are autism. Andrei are acm 32 de ani, iar mama sa a făcut tot posibilul să îi ofere cea mai bună creștere. Tânărul a fost diagnosticat cu autism de la o vârstă fragedă, iar primele semne că este bolnav au fost încă din primul an de viață.

„În primul an de viață a avut o evoluție absolut normală. S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Se pare că a fost totuși o stare febrilă care a cauzat starea lui de sănătate și undeva pe la 11 luni a început o regresie. De unde gângurea foarte des, avea un comportament absolut normal, încet, încet s-au diminuat toate lucrurile astea. Toate acestea se petreceau în 1990 când nu se știa mare lucru despre autism', a povestit Manuela Hărăbor, potrivit ego.ro.

Manuela-Harabor-si-fiul-ei-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Deși medicii îi spuseseră diagnosticul, actrița a refuzat inițial să creadă că fiul ei suferă de autism. „Nici medicii la rândul lor nu îi găseau un diagnostic. El a fost diagnosticat la 3 ani și jumătate. A mers la un an și o lună, dar avea stereotipii', a mai spus aceasta. Manuela Hărăbor a început primele sesiuni de terapie cu Andrei atunci când acesta avea 5 ani. Copilul actriței a fost ajutat foarte mult de tratament, pentru că după 5 săptămâni deja reușise să vorbească. Părinții vedetei, dar și tatăl copilului, Dan Chișu, i-au fost alături în această perioadă.

Ar fi făcut orice pentru fiul ei, astfel că actrița a mers în Statele Unite ale Americii pentru a-l trata pe Andrei. Manuela Hărăbor s-a informat foarte bine despre boala de care suferă fiul său și i-a fost alături necondiționat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete