Cum a ales Răzvan Exarhu să devină bucătar, deși era în depresie: „A fost o aventură personală”

Răzvan Exarhu (52 ani) a devenit cunoscut după ce a participat ca jurat la emisiunea culinară MasterChef, marca PRO tv. Până să publice primele rețete pe blogul personal și să prezinte emisiuni culinare la tv, celebrul om de televiziune recunoaște că nevoia l-a obligat să intre în bucătărie și să înțeleagă cum funcționează. 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Răzvan Exarhu a povestit cum a îmbinat gastronomia cu radioul: există mitul ăla că trebuie să cureți cartofi înainte să înveți să gătești, asta e o prostie (…)'

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Exarhu, una dintre cele mai cunoscute voci de la radio 

Răzvan Exarhu a apărut la Masterchef în 2016, apoi a debutat cu volumul „Fericirea e un ac de siguranță' (2017): am mers să-mi prezint cartea la Rock FM, la matinal. I-am făcut să râdă și am descoperit că mă simțeam bine acolo (…). 

După 12 ani în care părea că se lăsase de radio, Răzvan Exarhu (52 ani) a revenit în forță la Morning Glory de la Rock FM, emisiune pe care o realizează și în prezent: nimeni nu voia să vorbească cu mine, toată lumea îmi spunea că sunt elitist, arogant, că fac glume pe care nu le înțelege nimeni și că sunt și expirat. Evident că eram extrem de frustrat și îngrijorat', a mai continuat el la podcast. 

Celebrul om de radio recunoaște că și-a dorit să facă un produs care să adune oamenii laolaltă, că se poate și cu altfel de glume: eu nu am adus spumant la radio, dimineața, că am vrut eu să fiu special. Așa sunt eu, poate că îmi place să mănânc cu linguriță de argint, am una, făcută la Sighișoara. Asta cu spumantul, așa îmi place mie să trăiesc. Nu înseamnă că ne îmbătăm dimineața', a lămurit Exarhu. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete