Cum a ajuns CRBL să facă curățenie după Smiley și Marius Moga. Au stat împreună cu chirie, în București

Duminică, o nouă ediție a emisiunii de interviuri „40 de întrebări cu Denise Rifai' l-a adus în fața telespectatorilor pe CRBL (Eduard Mihail Andreianu), un artist la care se raportează generații.

În vârstă de 44 de ani, CRBL este un nume răsunător în industra muzicală românească, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 de ani. Acesta s-a impus în atenția publicului ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și surprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop. Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu CRBL a cunoscut celebritatea. În 2010 a început o carieră solo.

Artistul a vorbit despre cum a fost nevoit să se mute la București, căci nu mai putea să facă naveta de la Pitești, și cum a ajuns să stea în chirie alături de Smiley și Marius Moga.

El avea cei mai puțin bani dintre toți, așa că, pentru a se recompensa față de colegii lui de apartament, el făcea curățenie.

Întrebat de Denise Rifai dacă „V-a fost greu să faceți curat după Smiley și Moga?', CRBL a făcut dezvăluiri. „Aceia au fost niște ani de zile foarte grei pentru că abia mă mutasem în București. Bucureștiul înseamnă foarte multă agitație, mai ales în domeniul ăsta al nostru.

Marius era deja în pâine, cunoștea multă lume influentă din domeniu și atunci dacă stăteam sub același acoperiș toți trei, Moga compunea, se vedea cu foarte multă lume, Smiley compunea și el, eu de unde să produc bani, produceam doar din concerte. Ei mai produceau și separat și atunci eu cum să suplinesc în casă, să-mi fac cumva simțită prezența.

Ok, cumpărăm azi pateu, mâine, pateu, dar mai vine vremea să mai mâncăm și altceva și atunci asta încercam, să fac prin casă așa cum m-a învățat mama, să încerc să ajut cum pot', a spus CRBL despre anii petrecuți în chirie alături de Smiley și Moga, conform kanald.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii