Cum a ajuns actorul Marius Vizante să-l interpreteze pe celebrul Dorin Zidaru’: „În primul rând, eu râd și mă distrez”

Dorin Zidaru, interpretat de actorul Marius Florea Vizante, este un personaj care a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID și continuă să-i amuze pe fani în online. 

Actorul de teatru și comedie Marius Florea Vizante s-a făcut remarcat în serialul „Liber ca pasărea cerului', difuzat la Antena 1, în filmul românesc „Restul e tăcere' (2008) unde a avut un rol principal și în videoclipul melodiei „Cele două cuvinte' a trupei Taxi. La începutul pandemiei de COVID-19 însă, actorul a inventat un personaj devenit pe cât de viral, pe atât de controversat. Mai mult decât atât, anul trecut, Marius Florea Vizante sau Dorin Zidaru a fost invitatul special al celei de-a patra ediție a sezonului nouă de la iUmor.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, actorul a povestit cum i-a venit ideea de a-l interpreta pe celebrul personaj și cum a continuat să facă actorie într-o perioadă dificilă în care se aflau cu toții: „mi-a trebuit un personaj caraghios, dar să aibă puterea să fie cumva autoironic și la sfârșit, când tragi linie, să spui că prostul are dreptate', a lămurit el. 

Filmulețele au fost filmate vertical, cu telefonul mobil. Actorul și-a postat primul clip pe pagina personală de Facebook, fără să-i anunțe pe fani că în spatele personajului se află chiar el: „nu numai că nu se prindeau că sunt eu, dar nici nu se prindeau că e o satiră. Atunci am simțit un potențial enorm de a-i zgudui pe oameni', a explicat Marius Vizante la podcast.

Citește și: Actorul Marius Vizante: „Mă gândeam că Dorin Zidaru o să-mi aducă și un pic de profit. Încă aștept'

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete