Cum a aflat Sandra Bullock că soțul ei o înșală

Cum a aflat Sandra Bullock că soțul ei o înșală

Nici celebritatea, nici frumusețea, nici bogăția nu-i garantează unei femei fidelitatea partenerului. În această situație s-a aflat și o mare celebritate de la Hollywood. Iată cum a aflat Sandra Bullock că soțul ei o înșală.

Vedeta l-a cunoscut pe Jesse James, vedeta emisiunii Monster Garage difuzată de  Discovery Channel, în anul 2003. Doi ani mai târziu, Sandra și Jesse s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Santa Barbara, și astfel frumoasa actriță s-a trezit mamă vitregă pentru trei dintre copiii soțului ei, din două căsătorii eșuate: un băiat și o fată din căsătoria cu Karla și încă o fiică – Sunny – din căsnicia cu actrița de filme pentru adulți, Janine Lindemulder. „M-am căsătorit și îmi iubesc copiii. Grija și dragostea mea pentru ei, în calitate de co-părinte, nu este mai mică decât dacă ar fi copiii mei biologici. Și sunt norocoasă că îi am', declara Sandra la acea vreme. La sfârșitul anului 2009, Sandra și Jeese au intrat în luptă pentru câștigarea custodiei lui Sunny, după ce mama acesteia a fost nevoită să meargă la închisoare timp de șase luni pentru neplata unor impozite.

Anii de căsnicie ai Sandrei au fost aparent frumoși, iar susținerea familiei s-a reflectat și în munca ei. Lucru pentru care a ținut să îi mulțumească soțului ei ori de câte ori se afla pe scenă pentru a primi prestigioase distincții precum Globul de Aur, premiul SAG sau chiar Oscarul, râvnita statuetă. Ce nu știa Sandra era faptul că, în timp ce ea trudea pe platourile de filmare făcând roluri care îi aduceau premii, soțul ei o înșela. Avea să afle acest lucru într-un mod rușinos, de pe coperta unei reviste, pe care trona fotografia lor sub titlul „Trădare finală'. Iar în interior exista chiar și mărturia amantei, o anume  Michelle McGee, poreclită „Bombshell'. Acesta a fost „motivul personal' pentru care Sandra a lipsit de la premiera londoneză a filmului „The Blind Side'.

Culmea tupeului lui Jesse a fost să susțină că infidelitatea este un aspect firesc al vieții. La scurt timp, însă, a cerut public scuze soției și copiilor, în încercarea de a-și salva căsnicia. S-a învinuit, și-a pus cenușă în cap, a susținut că lucrurile nu au fost chiar așa cum le-a descris amanta. A făcut practic totul pentru a fi iertat. Dar, ce să vezi, în exact acea perioadă și alte femei au mărturisit că au avut relații cu el, una dintre ele chiar pe o perioadă de doi ani! O lună mai târziu Sandra a intentat divorțulșsi, astfel, căsnicia ei de numai cinci ani s-a încheiat.

Foto: Hepta

Citește și:

Cum a ales Jojo numele fiului ei Achim? „În acel moment am știut că așa îl va chema pe fiul meu'

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, s-a recăsătorit

Dana Rogoz, la control în vacanța din Sri Lanka. Cum decurge sarcina?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete