Cultura e la ea acasa in Caravana BookLand, din AFI Palace Cotroceni

Cultura e la ea acasa in Caravana BookLand, din AFI Palace Cotroceni

Targul de carte BookLand
Targul de carte BookLand
se afla in Bucuresti si ii asteapta pe iubitorii de cultura in AFI Palace Cotroceni, in perioada 2 – 8 aprilie. Bucurestenii pot alege dint-o oferta de peste 9.000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile si surprizele.

Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cartii Antume, va fi prezent in cadrul targului, sambata, 7 aprilie, de la ora 13:00, pentru o sesiune de autografe si o lectura publica.

Iubitorii de poezie sunt invitati duminica, 8 aprilie, incepand cu ora 12:30, la lansarea cartii In burta grasa a pestelui de duminica de Sorin Lucaci.

Nu vom uita nici de mamici, tatici si copii. Miercuri, 4 aprilie, incepand cu ora 14:00, cu sprijinul artistilor de la Creative Arts – Centrul de dezvoltare a Creativitatii – am pregatit pentru copii si parinti o multime de activitati interesante menite sa transpuna florile primaverii pe panza, pe hartie si pe alte materiale neconventionale.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!


Despre Caravana Bookland

Caravana Bookland este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.
Conceptul Bookland este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. Booklanderii sunt asteptati cu portile deschise si cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro.

Libraria online www.book-land.ro

www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţioneaza sa devina in curand cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuala se doreste a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film si jocuri ce se pot achizitiona non-stop, indiferent de orasul in care se afla caravana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri