Culmea ambiției: o bătrânică de 100 de ani vrea să strângă bani pentru echipamente de protecție anti-Covid

Ați auzit de căpitanul Tom Moore, veteranul în vârstă de 99 de ani care a strâns peste 21 de milioane de lire sterline pentru sistemul medical britanic făcând 100 de ture în grădina casei? Acum are concurență.. O femeie din Scoția și-a propus ca până la sfârșitul acestei luni, când va împlini 100 de ani, să depășească recordul căpitanului. Uite cum vrea să strângă bani pentru a cumpăra echipamente de protecție.


Culmea ambiției: o bătrânică de 100 de ani vrea să strângă bani pentru echipamente de protecție anti-Covid

Marjorie Lamb împlinește 100 de ani pe 31 mai și vrea ca această aniversare să fie cu adevărat memorabilă. Ea și-a propus ca până la această dată să depășească recordul stabilit de căpitanul Tom Moore (în vârstă tot de 99 de ani) și să strângă mai mulți bani pe care să îi doneze sistemului medical în vederea achiziționării de echipamente de protecție contra coronavirusului. Ca și căpitanul Tom, Marjorie și-a stabilit ca țel efectuarea a 100 de ture de grădină, deși pentru deplasare folosește un cadru. Bunicuța ambițioasă, care locuiește împreună cu fiul ei, John, în vârstă de 66 de ani în Waterfoot, susține că poate merge chiar mai bine decât Tom și a promis să-l detroneze pe bărbat. „Am crezut că Tom este grozav, dar cred că sunt mai bună. Pot merge mai bine decât el pentru că nu am încă nevoie de cărucior', a glumit Marjorie. Ce au totuși în comun cei doi este prestația în cadrul armatei. Dacă Tom este veteran din Al Doilea Război Mondial, Marjorie se poate lăuda cu activitatea ei în Serviciul Regal al Femeilor. Se întâmpla prin 1939, când era doar o adolescentă. Comparând războiul cu actuala pandemie de coronavirus, femeia a spus: „Coronavirusul nu este ca războiul în care am luptat. Acolo lucrurile erau diferite în fiecare zi', rememorează ea acea perioadă din viață.

Marjorie nu a intrat în această „cursă' de la început cu gândul să îl întreacă pe Tom. Dar când a constatat că, după 51 de ture făcute în grădina casei au început să curgă donațiile, a ridicat ștacheta. Întrebată de gazdele unei emisiuni în care a fost invitată, cum reușește să arate atât de bine la vârsta ei, Marjorie a spus: 'Secretul pentru a arăta tânăr și la vârste mai înaintate este expresia ta facială. Norocul meu a fost familia mea, care nu mi-a dat niciodată motive să mă încrunt.'

Campania de strângere de fonduri pe care Marjorie a inițiat-o depășise săptâmâna trecută obiectivul modest pe care si-l fixase la început.

Foto: Facebook/Sunderland Food Prep

Citeste și:

A spart un bancomat, s-a distrat un pic, apoi a plecat…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate